Germania confiscă mașinile de lux ale românilor cu ajutor social. Asta e justiție, nu kktul de la noi!

Din parcarea unui Job Center din orașul Duisburg s-au confiscat următoarele mărci: Porsche, BMW Seria 5, Mercedes E-Class, Mercedes CLK și un Mercedes AMG cu 500 de cai.

În Germania, legea e mai simplă decât la noi (de aia se și aplică) și spune că, atunci când te înscrii pentru ajutor social, dai declarație pe propria răspundere că nu ai mașină mai scumpă de 7500 de euro. Nici pe numele tău, nici trecută pe numele altuia cât timp încasezi ajutorul. Dacă te prind că ai pe numele tău, te pun să o vinzi. Dacă te prind că o ai pe numele altcuiva, ți-o confiscă pentru falsă deținere și îți fac și dosar penal.

Apropo de conceptul ăsta de „falsă deținere”: marii asistați social din România, politicienii infractori în frunte cu Liviu Dragnea, fix pe principiul ăsta trăiesc. Dragnea și Ciordache, asasinii justiției, au averile pe numele copiilor – das „falsă deținere”, nu? Niște polițiști din ăștia nemți ne-ar prinde și nouă bine. Nu mult, un an. Le-ar lua maximum două minute să aresteze aproape tot parlamentul, la cât de fățișe sunt „falsele dețineri”. În restul de minute rămase până la împlinirea anului ar da autografe.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *