fbpx
Filme Online Subtitrate

Geralt din „The Witcher” și alte 9 personaje TV interpretate de mai mulți actori

Așadar, iată câteva dintre cele mai șocante înlocuiri de distribuție care i-au lăsat pe fani stupefiați și, în unele cazuri, nemulțumiți.  

harry-cavill-in-the-witcher-Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Albus Dumbledore din „Harry Potter” 

În primele două filme din franciza „Harry Potter”, directorul de la Hogwarts, Albus Dumbledore, a fost interpretat de Richard Harris, care ar fi trebuit să joace acest personaj pe toată durata seriei de filme. 

Harris a acceptat rolul pentru a-i face pe plac nepoatei sale de 11 ani, dar, din păcate, acesta a murit înainte de lansarea celui de-al treilea film. Lui Ian McKellen i s-a oferit rolul, dar acesta i-a revenit în cele din urmă actorului Michael Gambon, care l-a interpretat pe Dumbledore în toate celelalte filme. 

1693744728 704 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Victoria în „Twilight” 

În primele două filme ale francizei cinematografice „Twilight”, vampirul Victoria a fost interpretat de actrița Rachelle Lefèvre. Ulterior, aceasta a fost uimită că a fost înlocuită pentru că era „pe deplin angajată” să facă mai multe filme din franciză și chiar a refuzat alte roluri pentru a continua seria. 

Ea a fost înlocuită de actrița Bryce Dallas Howard în cel de-al treilea film al francizei, „The Twilight Saga: Eclipse”.

1693744728 834 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Charlie Harper în „Doi bărbați și jumătate” 

„Two and a Half Men” a fost difuzat timp de 12 sezoane, care au inclus 262 de episoade. Dar în timpul celui de-al optulea sezon al serialului, actorul principal Charlie Sheen a intrat într-un program de dezintoxicare, iar contractul său cu serialul a fost reziliat.  

În timpul absenței sale din serial, Ashton Kutcher a fost adus pentru a fi noul protagonist al serialului și a interpretat un personaj care a cumpărat casa personajului Charlie după moartea acestuia. 

1693744728 849 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Carol în „Friends” 

Deși Carol a fost un personaj recurent în serial, ea a fost și mama fiului lui Ross din „Friends”. Bineînțeles, majoritatea fanilor își amintesc de interpretarea personajului de către actrița Jane Sibbett, dar în primul sezon, actrița Anita Barone a fost cea care a jucat-o pe Carol. 

Barone a părăsit serialul pentru că a considerat că rolul nu era suficient de important pentru ea. 

1693744728 457 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Catelyn Stark în „Game of Thrones” 

În episodul pilot al serialului epic HBO „Game of Thrones”, Catelyn Stark a fost interpretată de actrița Jennifer Ehle. Actrița britanică era proaspătă mamă la momentul filmărilor și a decis în cele din urmă că trebuie să se concentreze pe familia ei în loc să își asume un rol solicitant din punct de vedere emoțional, astfel că a fost înlocuită de actrița nord-irlandeză Michelle Fairley, potrivit obsev.com.

1693744728 95 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Daario Naharis din „Game of Thrones” 

În primele trei sezoane ale serialului, Daario, iubitul lui Khalessi, a fost interpretat de actorul Ed Skrein în „Game of Thrones”. Dar, undeva pe parcurs, Skrein a plecat pentru a juca în filmul din 2015 „The Transporter Refueled”. Astfel, actorul Michiel Huisman a preluat rolul lui Daario. Din fericire, fanii l-au adorat pe Huisman la fel de mult ca și pe Skrein. 

1693744728 575 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Robin Hood în „Once Upon a Time”

Tom Ellis a întruchipat personajul Robin Hood într-un singur episod al programului fantasy de la ABC, în sezonul doi al serialului. Din cauza unor conflicte de program, el nu a putut reveni în acest rol, așa că a fost înlocuit de actorul Sean Maguire, care a interpretat personajul în 56 de episoade ale serialului. 

Laurie Forman din „That 70s Show” 

Toată lumea știe că regretata actriță Lisa Robin Kelly a făcut o treabă minunată în rolul fetei din vecini, Laurie Forman, în serialul „That 70s Show”. Dar Kelly a fost concediată din serial din cauza unor probleme legate consumul de substanțe și a fost înlocuită de actrița Christina Moore. 

1693744728 308 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Miss Ellie în „Dallas” 

Domnișoara Ellie a fost interpretată de Barbara Bel Geddes în serialul „Dallas” timp de șase sezoane, dar când a fost nevoită să se supună de urgență unei operații de bypass cvadruplu, și-a luat o pauză din serial. 

Actrița Donna Reed a intrat în rol în această perioadă, dar ulterior a dat în judecată compania de producție a serialului pentru încălcarea contractului, după ce a fost concediată când Geddes a decis să revină în rolul ei. 

1693744728 731 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Harry Cavill în „The Witcher” 

Vestea că Henry Cavill părăsește serialul a explodat în octombrie 2022, când a fost anunțat și actorul care-i va lua locul în rolul vânătorului mutant, Liam Hemsworth. 

Desigur, online-ul este plin de tot felul de zvonuri despre plecarea neașteptată a lui Cavill din „The Witcher” (inclusiv acela al existenței unor „divergențe” artistice între el și producători), dar actorul s-a păstrat de la început departe de orice speculații. 

Liam Hemsworth, starul din The Hunger Games, va prelua rolul lui Geralt începând cu sezonul 4 din „The Witcher”. 

1693744728 634 Geralt din „The Witcher si alte 9 personaje TV interpretate

Sursa foto: Hepta, captură ecran YouTube

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.