George Simion anunță marele protest, vin minerii: ‘Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis’

George Simion, co-președintele AUR, l-a numit, marți seara, ”odios” pe premierul Florin Cîțu și a anunțat că Piața Universității din București va găzdui, sâmbătă, cel mai mare protest al anului. Simion a spus că minerii din Valea Jiului, pensionari, medici, studenți și profesori vor participa la evenimentul din weekend.

Simion vrea demiterea lui Cîțu, iar apoi a lui Klaus Iohannis.

”Vom protesta în stradă, în Parlament, în justiție, pentru a da jos acest guvern. Vor veni oameni din toată țara, mineri din Valea Jiului, sâmbătă, de la ora 17:00, în Piața Universității. Protestăm pentru a-l da jos pe Florin Cîțu.

Sistemul îl protejează. Sper să nu îl mai avem pe acest individ odios în fruntea țării. CCR a spus că s-a tergiversat degeaba moțiunea noastră. Pe noi nu ne interesează moțiunea pe care am introdus-o noi, moțiunea PSD, ci să scăpăm de Cîțu. Când spun ”sistem” mă refer la cei care l-au pus pe Cîțu președintele PNL. Trebuie să scăpăm de acest guvern trădător de țară din Palatul Victoria.

Citiți și:  Lovitură cruntă primită de partidul lui George Simion. Vor avea INTERZIS!

Nu avem nicio problemă să ajungem la alegeri anticipate. Mă aștept să vină, la protestul de sâmbătă, zeci de mii de oameni.

Îl dăm jos pe Florin Cîțu, iar apoi o să urmeze Klaus Iohannis.”, a spus George Simion la România TV.

Sursa; stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *