“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

George Simion a dat lovitura în România! S-a întâmplat imediat după nuntă

Simion Turcescu Palada si Dan Diaconescu 640x400 1

George Simion a dat lovitura! Nunta sa cu Ilinca Munteanu i-a adus o mare bucurie, însă nu neapărat pe plan personal, ci pe plan politic și electoral, transmite sociologul Mirel Palada.

Mirel Palada, proprietarul institutului de cercetare sociologică Sociopol, susține ferm că nunta lui George Simion a sporit popularitatea partidului politic AUR în ochii alegătorilor din România. Potrivit spuselor sale, după o iarnă grea, plină de scumpiri și cu gaze puține, susținătorii partidului AUR s-ar putea înmulți.

„Nunta lui Simion a produs consecințe puternice. Nu doar mediatice, rating și expunere. Ci și electorale. Nu vă spun procente. Din două motive. A) oricum n-ați crede ar trebui să vă… să vă… cum să vă spun eu ce-ar trebui să vă fac după ce aflați sondajul, în așa fel încât să nu mă baneze din nou sărăcia asta de algoritm fascistoid? Înțelegeți voi: ar trebui să vă…

În mișcările de procente care se întâmplă zilele astea, tot soiul de voci savante, care se pricep evident atât la politică, dar mai ales la sondaje, clamează că de fapt electoratul USR și AUR este aproximativ același. Un bazin general, nediferențiat de nemulțumiți care se duce după flavourul zilei.

Ieri, după intenșii de la USR. Azi, după ce-au fost dezamăgiți de useriști, după intenșii de la AUR. Mâine, cine știe. Alt flavour, altă patimă, alt buluc electoral”, a scris, marți seară, sociologul Mirel Palada pe pagina sa de Facebook.

Iarna va schimba mentalitatea alegătorilor din România
„Permiteți-mi să vă contrazic. Nțțț. Sunt bazine total diferite. E la mintea cocoșului atât din punct de vedere ideologic (precariat de ocupații non-materiale, “de Excel”, vs precariat de ocupații materiale, “de strung și sapă”). Dar se vede și din sondaje.

Când îi întrebi “cât de mult vă trăiți viața pe care v-o doriți?”, useriștii prezintă simptome clare de bunăstare, de mulțumire personală, de îmbuibare de tip clasă de mijloc. În schimb, votanții AUR sunt de o furie cumplită. Aproape toți spun că nu-și trăiesc viața pe care o doresc. Deci atenție. Deci vedeți că vine iarna. Adică frig și prețuri și facturi. Și multă, multă supărare.

V-am spus că nu vă spun cât are AUR în sondaje? Oricum nu m-ați crede. Așa faceți voi. Nu credeți. Până e prea târziu. Așa ați făcut și în 2020, când v-ați străduit din răsputeri să vă auto-mințiți, să nu credeți că AUR intră în Parlament.

Fix la fel veți face și acum. Nuuu. Nu e adevărat. Nuuu. Sondajele minte. Nuuu. Palada e un ticălos care ne manipulează. Nuuu. Nu e adevărat… Da, da. Visați, dragii mei. Visați. Visați până o să vină realitatea peste voi. Ghinion”, a explicat Mirel Palada.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.