Genocidul IMPORTIVA poporului german (VIDEO)

genocid

Hellstorm este un documentar produs de Kyle Hunt si Renegade Broadcasting bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Thomas Goodrich.

Filmul arata atrocitatile comise de comunisti si americani in timpul celui de al doilea razboi mondial: violuri, tortura, sclavie si crime in masa comise impotriva poporului german dupa ce au distrus Germania in numele „libertatii”. Aceasta poveste adevarata este una dintre cele mai mari secrete ale istoriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Fara indoiala ca pe langa milioanele de soldati "tocati" de razboiul pornit de doua sau trei minti putrefacte,au existat si in Germania ca si in tara noastra,"victime colaterale". E bine ca scriu carti si efac filme despre asta. In schimb ce nu pot suporta este ca tu sau voi pt. ca nu stiu cati sunteti,va grabiti sa fiti vasali nepoftiti ai miscarii national sociliste germane cand pagina web se termina in PUNCt RO?
    In ce ma priveste sunt patriot si nationalist dar sunt pana la os roman inclusiv si cand e vorba de blazon sau drapel. Nemtii ne considera o rasa inferioara in cretinatatea lor iar Romania ar fi devenit un urias C.A.P. asa cum a fost si din cauza lui Stalin daca ei castigau razboiul. In concluzie intreb: iti place sa lingi cizme camarade?

  2. Mai rai ca rusii nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *