Genocidul a fost programat! Elevii obligați să poarte botniță în timpul orei de sport. Un copilaș de la Școala din Ploiești a murit din cauza botniței

Un copilaș de la Școala din Ploiești a murit din cauza botniței, iar OMS nu recomandă masca nici măcar adulților în timpul orelor de sport.

Cu toate astea, în România ocupată se insistă să poarte elevii botniță.

Via Daniel Roxin:

Adevarul.ro: În luna iulie a anului trecut, medicul Andreea Moldovan a propus ca în Liga I să se joace fotbal cu mască pe faţă. Propunerea sa a stârnit doar zâmbete amare. Acum, Andreea Moldovan a ajuns secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, for care insistă pentru o altă anomalie.

Pandemia de coronavirus a născut, în ultimul an, şi alta, cea de prostie! În numele combaterii COVID-19, s-au luat atât de multe decizii ridicole, precum dezinfectarea străzilor sau oprirea aparatelor de aer condiţionat, încât despre ele se poate publica, la un moment dat, o carte de succes.

Acum, când şcolile din România s-au redeschis de trei săptămâni, a apărut o altă dezbatere aprinsă: să folosească elevii măşti în timpul orelor de sport sau nu? Şi, deocamdată, România a luat o decizie unică în lume, în acest sens, după cum a dezvăluit ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o intervenţie la Digi 24.

„Practic, nu sunt state europene care să oblige la purtarea măştii pe parcursul orelor de sport. La noi însă, la orele de sport, conform prevederilor Ordinului comun ministrul Educaţiei – ministrul Sănătăţii, purtarea măştii e obligatorie, indiferent de condiţii. Am trimis, azi (n.r. – luni), Ministerului Sănătăţii analiza primită de la Bruxelles, analiza Comisiei Europene, din care reiese procedura fiecărui stat membru. Sunt convins că cu acest nou argument… Am adresat rugămintea de a reanaliza situaţia din această perspectivă şi sunt încrezător că se va ajunge curând la un numitor comun“, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii: „Nu purtaţi mască, în timpul exerciţiilor în aer liber“

Faptul că, în România, Ministerul Sănătăţii insistă ca elevii să folosească masca la orele de sport arată că oamenii din această instituţie nu ţin cont nici măcar de ce zice Organizaţia Mondială a Sănătăţii!

Concluzia mea: Singurele situații în care Sistemul medical din România încalcă dispozițiile OMS sunt acelea în care pot face lucrurile și mai rele decât sunt sau decât recomandă agentura Corporațiilor Farmaceutice!!!

Dar pun pariu că nu veți găsi vreo situație în care OMS-ul recomandă vreo restricție, iar cei din gașca lui Arafat, Streinu-Cercel, Rafila sau Vlad Voiculescu o ignoră sau aplică o variantă mai blândă decât cea recomandată.

Pentru că, dacă este ca cineva să fie mai catolic decât Papa, atunci sistemul ticăloșit din România se întrece pe sine!

Un comentariu interesant apărut la articolul de pe Daniel Roxin, care, în ciuda nuanțelor anticlericale, merită studiat:

Totul sau aproape se explică prin diferența dintre cinismul bandiților politici și bovinismul, dogmatic, cretino-ortodox, al majorității celor ce se cred urmași ai lui Decebal. Caricatura de mai sus, pe tema mitului platonician al Peșterii spune că indiividualitatea este victoria personală nu contra ”tribului”, prezent în ADN-ul fiecăreia dintre celulele noastre, ci contra prostiei dogmatice, care contrazice experiența, viața, adevărul. Orice dogmă este un rând de zăbrele contra ”individualității” ce aspiră la lumina adevărului ca floarea soarelui Soarele.

Oricum s-ar termina meciul din State, marele Reset este inevitabil. Originea Resetării pornește din milenara relație dintre omul creator și ”mașina” creatură. În orice mașină zace un drac, ceea ce nu se știe, pentru că nimeni nu vorbește de infinitul continuu materie-viață-spirit-materie-vață-spirit-materie… Nu eu am descoperit acest infinit, dar îl știu, și îl spun celor ce îl primesc camaraderește. Vreme de mii și mii de ani, am creat și perfecționat mașini peste mașini, inteligente, nu însă în modelul trinitar-omenesc (moral) ci în cel binar-diavolesc (atomic). Biserica a marcat acest lucru prin Sinodul VIII ecumenic (Constantinopole, 869-870), când a făcut din om ființa binară trup-suflet, în locul omului trinitar trup-suflet-spirit. Azi, Sinodul VIII nu mai este recunoscut de Ortodocși, care de peste 12 secole își ascund sub preș rahatul ce pute. Degeaba nu își recunosc excrementul extrudat! Odată produs, poți să tragi apa, dar nu-l poți împiedica să pută undeva. Nerecunoscând Sinodul VIII ecumenic, Ortodoxia trage perdelele, nu apa, îngroapându-și excrementele sub preș, în loc să tragă vârtos la pompe… Să pută împrejur, cum se cânta odată… Trageți la pompe! Să pută împrejur, și cui nu-i place să ne pupe drept în… cum cânta Imul nostru preferat, închinat sfântului rahat, ceaușist, neo-marxist, cum o fi fost, de-i țâțâia fundul înțeleptului păltinișan, ce se apucase de Blaga, la Sebeș-Alba (1981). Sans blagues! Îl cântam sub Ceaușescu,pe melodia Gaudeamus din Igitur (nu chiar Scornicești), dar abia acum tragem concluzia și o rezumăm: de acum încolo, mașinile construite și perfecționate de om se ocupă ele însele de construcția și perfecționarea omului.

Unii spun că somnul rațiunii naște monștri. Iată că și Ministerul Adevărului naște tot monștri. ”Vaccinarea ARNm” înseamnă exact asta. Ca în povestea nebunilor ce au spălat mâțele ospiciului, ce n-au rezistat la stors… După falsa vaccinare ARNm, mâțele cam dau ortul popii. Toate îl dau, dar nu la fel. nu în același timp. Unele dintre ele mieaună altfel, cotcodăcesc fără ouă, șuiera ca șerpii, fac ca Werner, arată laba, pe care vrea să o introducă în școli, discută în oglindă, freacă tele-minciunile, căci Grădina lui Dumnezeu e mare, dar a lui Dracu și mai și! Curcanii cloncăne după mâțele vaccinate, moarte, stoarse pe tema iudeo-cretinismului ce a tăiat cerebralicește împrejur nu numai vechii Daci și urmașii acestora, ci toate popoarele de rasă albă, inclusiv ajunse în America sau Australia.

Dacă părinții și-ar face datoria de părinți, copiii ar arunca botnițele, le-ar picura nu din gât ci din păsărică nu doar la orele de sport ci și la celelalte, ceea ce ar da de gândit vitelor de profesori, și celorlalți infami dătători de lecții satano-mondialiste, poate și idolatro-politrucilor și lătrătorilor tembelizioniști. Încă nu-i prea târziu. Cei ce spun ”mască”, în loc de botniță, sunt sclavi și colaboratori voluntari, totuși plătiți, ai minciunii, cazul ziariștilor infami, de exemplu. Masca este una, botnița e alta. Punct! Până și lui Nașu, curajosului Radu Moraru, lui Lazarus Luis, nepoatei Șoșoacă, a lui Moș Ion-Roată, până și lor li se întâmplă să spună ”mască” în loc de botniță. Ca și cum în vârful savarinei ai pune nu o boabă-cireașă ci o boabă-rahat! O boabă, nu tot mușuroiul. Nu merge așa nici cu bobița de rahat nici cu botnița și virusul lăudat. Singura noastră armă este cuvântul. Adevărul. Adevărul însă e teribil. Cine îl caută bine, chiar îl găsește.

Vom vedea atunci ce va face Nașu Moraru cu sociologia și psihologia, de care se împiedică, fără să înțeleagă că acestea țin de ”Știința Borcanologiei”,cum spun sociologii din generația Aculin Cazacu-Ilie Bădescu… Ambele vorbesc de un om ce nu există decât în exudația meno- sau andropauzată a creierelor tăiate universitaricește împrejur, fără să se tragă apa de două ori. Mieux vaut deux précautions qu/une seule. Adevărul e că botnița-i botniță, nu mască! Orice cuvânt nepotrivit este un virus spiritual, ce dă naștere unor fenomene fiziologice complicate (fiziologia învățării), de care Psihologia habar n-are. Orice act omenesc, orice gând sau negând, orice idee, genială sau idioată, orice sentiment ascunde un act fiziologic, o anumită compoziție de hormoni în sânge.

Fără fiziologie nu există viață. Fără ea, nimic nu merge, oricât ar trage la pompe domnii psihologi, sociologi, borcanlogi și borcanometrici. Erecția nu se produce din cauza libidoului freudian sau a vreunui instinct. Oamenii au trecut de instincte, ei au tendințe, pe care le stăpânesc când genitala interstițială sau morală funcționează corect. Boala vine și nu vine de la OMS, satanismul da și nu din pivnițele vaticane, pedofilia aproape sigur din scârbavnicul mădular avraamic, primul tăiat împrejur. În plan material, actuala viroză spirituală este tăiere cerebrală împrejur, în sensul Cugetărilor Sărmanului Bionis, de pe Incorect Politic, ale aforistului Bulă sau Albu, cum îi spun unii.

PROSTIA STUPEFIANTĂ DE CARE VORBIȚI ESTE DE FAPT PROSTITUȚIE. ȘCOALA S-A CURVIT. ȘCOALA POCEȘTE ȘI UCIDE COPIII NOȘTRI, LA FOC MAI MIC SAU MAI MARE. Poate ar fi cazul să deschidem ochii? Dacă noi, părinții, suntem lași, să-i învățăm pe copii să scrie pe ziduri și pe garduri, pe toate ulucile democrăciei mondialistei: JOS BOTNIȚA ! JOS BOTNIȚA, PROFESORILOR INFAMI ȘI PĂRINȚI NEDEMNI. VREM SĂ RESPIRĂM LIBER, IAR LIBERTATEA NE-A DAT-O DUMNEZEU, NU VOI CARE SUNTEȚI BUNI DOAR DE FURAT! – Sursa: Incorect Politic

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!