Geniu! Un betivan din Buzau a descoperit singur ca este prost!

betivani

Psihiatrii de la Institutul Pentru Cercetari Alcoolice Sapoca sunt la picioarele lui Telibasa, un betivan idiot, care îşi face veacul pe meleagurile Buzaului. După mai bine de zece ani în care a meditat ca fugar prin Spania si prin puscariile romanesti la întrebarea „Bă, eu oare sunt prost?”, Telibasa a avut o revelaţie de care nici politistii nu îl credeu în stare: „Da, bă, sunt prost!”. „Asta schimbă totul!”, a titrat până şi un sobru ziar de la Penitenciarul Rahova.

Pana si tiganii de la colt din Micro XIV au ramas inmarmuriti iar Mowgly, cainele din cartier, deja nu-l mai musca si il latra mereu sa-i dea de baut …”La Ica” in statie!

Reamintim stirea cu eliberarea din Penitenciar a lui Telibasa:

Telibasa e din nou liber! Printre cei terifiaţi de această decizie a justiţiei se numără şi îndrăgitul capucin Pop Cristian Sabin, care a fost văzut făcând un duş foarte temeinic, folosind mai bine de 10 geluri diferite cumparate de mamica lui. Potrivit instructorilor de la Sapoca, acum că nu îi mai desparte zidul rece al închisorii, Pop Cristian se teme că Telibasa l-ar putea mirosi oricând şi l-ar putea acuza că pute.

“Domnul Pop Cristian s-a frecat temeinic în locurile importante şi ăsta e un lucru bun, dar sper că n-a uitat de deodorant şi after-shave. Fără ele, s-ar putea trezi oricând luat în vizor de Telibasa, pe care l-au şi înrăit anii de puşcărie”, a adăugat Narcis Xulescu, un apropiat al capucinului betivan.

De revelaţia lui Telibasa nu sunt straini nici Florin Glont si nici Adi Grasu’. Se pare că semiretarzii l-ar fi lovit pe Telibasa cu o sticla de „Babanu” în cap, în timp ce se plimba pe la groapa de gunoi impreuna cu Alina Hodor (foto jos), un adevarat pericol biohazard. Fără lovitura de sticla, cel mai probabil Telibasa n-ar fi avut revelaţia şi s-ar fi întrebat chiar şi acum dacă este prost.

Alina Hodor, femeia lui Telibasa
Alina Hodor, femeia lui Telibasa – pericolul biohazard care a imbolnavit o statie intreaga de taximetristi

X Videos l-a decretat deja „Prostul anului”, poza lui Telibasa urmând să apară pe coperta celebrei publicaţii cu treburi dubioase. „Este un moment unic în istoria maimutelor cu handicap, Telibasa Raul Ionut este practic primul prost care devine conştient de propria prostie. Avem de-a face cu un idiot absolut genial … ce atata cacaciune…”, şi-a explicat decizia de a-l pune pe copertă Dintosu’, redactorul-şef de la X Videos.

W.C.S, un reputat politist local, care are interzis la shaorma, declara ca Telibasa s-ar putea angaja fara probleme intr-o institutie care asigura momentan paza si protectia institutiilor de invatamant.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.