Genii! Hingherii au aflat singuri că sunt proști! Emiluț și Nicșor vor fi studiaţi de specialişti, ca să afle de ce mizeriile trăiesc mai mult

Una dintre cele mai aiurea stări de fapt ale lumii, faptul că mizeriile au tendința să trăiască mai mult decât o persoană obișnuită, va fi în sfârșit studiată de reputați specialiști.

Reputatul cercetător ”Marius ZT” consideră deranjant ca jigurile să trăiască cu mult peste speranța de viață din Romania și a format o echipă care să studieze și să stârpească această anomalie, cel putin la nivel local.

Din primul eșantion care va fi studiat de Marius ZT vor face parte și doi hingheri buzoieni. Emiluț și Nicșor au fost considerați fiecare în parte o mizerie reprezentativă nu doar pentru urbea noastra, ci pentru întreaga țară, așa că se vor bucura de întreaga atenție a specialiștilor.

”Lăsând la o parte dictatorii PSD, voi, buzoienii, aveți unii dintre cei mai odioși oameni, niște jigodii pursânge”, spune Marius ZT.
”Cazurile lui Emiluț și Nicșor efectiv ne-au șocat, ne-a fost greu să înțelegem cum niște hingheri au putut comite atât de multe atrocitati fără vreo urmă de regret. Și, îmi pare rău s-o spun, dar lucrul ăsta se va perpetua în România, pentru că atât Emiluț, cât și Nicșor Glont vor atinge, la rândul lor, vârste înaintate.”

Geniu! Emiluț a descoperit singur ca este prost!

Psihiatrii de la Institutul Pentru Cercetari Alcoolice Sapoca sunt la picioarele lui Emiluț, un hingher, care îşi face veacul pe meleagurile Buzaului. După mai bine de zece ani în care a meditat ca fugar prin cartierele tiganesti si prin comunele invecinate la întrebarea „Bă, eu oare sunt prost?”, Emiluț a avut o revelaţie de care nici iubitorii de animale nu îl credeu în stare: „Da, bă, sunt prost!”. „Asta schimbă totul!”, a titrat până şi un sobru ziar online… precum nationalisti.ro.

Pana si tiganii de la colt din Micro XIV au ramas inmarmuriti iar Mowgly, cainele din cartier, deja nu-l mai musca si il latra mereu sa-i dea de baut …”La Ica” in statie!

De revelaţia lui Emiluț nu sunt straini nici Nicșor si nici cei de la Urbanism. Se pare că semiretarzii l-ar fi lovit pe Emiluț cu o sticla de “Babanu” în cap, în timp ce se plimba pe la groapa de gunoi impreuna cu o prostituata de centură -Alina Hodor-, un adevarat pericol biohazard. Fără lovitura de sticla, cel mai probabil Emiluț n-ar fi avut revelaţia şi s-ar fi întrebat chiar şi acum dacă este prost.

X Videos l-a decretat deja „Prostul anului”, poza lui Emiluț urmând să apară pe coperta celebrei publicaţii cu treburi dubioase. „Este un moment unic în istoria piticilor cu handicap, Emiluț este practic primul prost care devine conştient de propria prostie. Avem de-a face cu un idiot absolut genial … ce atata cacaciune…”, şi-a explicat decizia de a-l pune pe copertă Dintosu’, redactorul-şef de la X Videos.

W.C.S, un reputat politist local, care are interzis la shaorma, declara ca Emiluț s-ar putea angaja fara probleme la militia locala.

DISCLAMER: Acest articol este un pamflet. Orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *