Momentul în care generalul iranian Qasem Soleimani a fost UCIS cu rachete de americani. Video

Au apărut imaginile din momentul în care generalul iranian Qasem Soleimani a fost ucis într-un atac cu drona, ordonat de președintele american Donald Trump ca ripostă la asediul Ambasadei SUA la Bagdad de către demonstranți susținuți de Iran.

Atacul cu rachete a fost de o precizie uluitoare. Imediat după ce Qasem Soleimani a aterizat pe Aeroportului Internațional din Bagdad – în urma unei vizite efectuate în Siria – o dronă de tip MQ-9 Reaper a lansat nu mai puțin de patru rachete aer-sol.

Într-o fracțiune de secundă, mașina în care se aflau Soleimani și Abu Mahdi al-Muhandis, considerat omul Iranului la Bagdad, alături de alți oficiali de rang înalt, a fost nimicită.

Trupul generalului Qasem Soleimani, comandantul Forțelor Quds din Gărzile Revoluționare Iraniene, unitate responsabilă cu războiul neconvențional și spionajul extern, nu a mai putut fi recuperat, fiind găsit doar inelul pe care liderul iranian în purta adesea în aparițiile publice.

Rămășițele lui al-Muhandis nici măcar nu au mai fost găsite.

Vezi: Precum un nebun bolnav de SIDA, America inainte sa moara, infesteaza cat mai multi oameni cu virusul ucigas!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.