Generalul Emil Strainu: Ruşii au un plan de invadare a României, în 10 ore, cu 60.000 de militari

emil-strainu

Conform datelor generalului Emil Străinu, ruşii au un plan bine pus la punct pentru a ocupa România, dacă ar considera că acest lucru este necesar în economia actualului conflict din zona Mării Negre. Asta în contextul în care între Bucureşti şi Crimeea, anexată în februarie de Moscova, nu sunt decât 400 de kilometri.

În primele 60 de minute vom fi “orbiţi” prin anihilarea radiolocaţiei. “Agresiunea prin surprindere – blitz attack – ar putea debuta noaptea sau în zori, duminica sau pe fondul unei sărbători, prin 2-3 valuri de atac ale aviaţiei de vânătoare-bombardament sprijinite de aviaţia de vânătoare, care în primele 60 de minute ar anihila sistemele de cercetare prin radiolocaţie, adică radarele, şi de apărare antiaeriană, prin folosirea sistemelor de cercetare-lovire de mare precizie şi a rachetelor antiradiolocaţie şi de croazieră cu baza aeriană, la sol sau navală”, explică Emil Străinu.

După două ore, ruşii obţin supremaţia aeriană totală. Generalul spune că după obţinerea supremaţiei aeriene ar urma lansarea trupelor de desantparaşutare, care ar ocupa, în primul rând, marele număr de aerodromuri dezafectate ce au piste şi câmpuri de aviaţie funcţionale, dar nepăzite corespunzător, care parcă invită inamicul – apoi şi a celorlalte aerodromuri şi aeroporturi civile, realizându- se capetele de pod necesare debarcării trupelor aeropurtate şi asigurarea zonelor de desantare a forţelor aeromobile.

După încă şase ore paralizează întregul sistem de apărare românesc. În timp ce aviaţia de vânătoare şi vânătoare-bombardament ar asigura fluxul de trupe ce vin continuu pe calea aerului, simultan s-ar executa în trei până la cinci puncte de pe litoral debarcarea desantului maritim – infanteria marină – urmată de instituirea blocadei maritime. În maximum şase ore ar putea fi debarcate pe teritoriul României trei până la cinci divizii aeropurtate – aproximativ 50.000 de oameni – şi două până la trei brigăzi de desant maritim, adică 10.000 de oameni, la care s-ar adăuga trupele de cercetare- diversiune şi grupurile teroriste, reprezentând primul val al invaziei aero-maritime. Aceste trupe au ca obiectiv paralizarea întregului sistem de apărare al României în maximum 10 ore.

Am putea fi atacaţi din două direcţii în acelaşi timp

Potrivit generalului (r) dr. Emil Străinu, în sprijinul desfăşurării operaţiei de invazie aero-maritimă pot apărea intruziuni şi provocări militare la unele frontiere terestre, exemplu graniţa de vest, inclusiv folosirea unei terţe ţări pentru realizarea unui atac terestru prin vestul ţării. De aici se poate construi orice variantă de «ripostă» a ţării noastre: activarea articolului cinci din Tratatul NATO, ajutor din partea SUA, activarea războiului de rezistenţă total sau a războiului de apărare a patriei dus de întregul popor. Opinia personală este că orice ipoteză de invazie plauzibilă este posibilă, chiar dacă la un anumit moment este improbabilă.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

10 comentarii

 1. datii un pahar cu apa rece domnului general

 2. De-ar da Dumnezeu mai repede sa vina rusii sa scapam din robia americanilo!

  • Nu ai vazut tu robie d-le. Ca rusii de agresivi si mincinosi nu vei intalni: noi romanii din Basarabia am avut si avem ocazii in fiece zi. Suntem caliti si de aceea va cerem sa fiti vigilenti.

 3. NU ati avut destui rusi pana in 1989? Sau nu stiati de ai?

 4. Rușii sunt deja în România din 1944, ei au eșit ,dar n-au plecat…

 5. daca in Romania nu ar mai exista membrii coloanei a 5 a rusesti….mostenitorii tradatori ai diviziei ¨¨Tudor Vladimirescu¨¨…..60000 de rusi nu ar fi o problema…..Romania insa inca are dusmani in primul rand in interior…

 6. E prea complicat,nu asa gandesc o invazie,ce-i trebuie rusului ocuparea teritoriala a Romaniei,pentru ce cand are deja toate atuurile,hai sa fim obiectivi,ar fi un dezastru chiar si pentru ei,nu Romania invadata le trebuie lor acum ci mai mult ca orice este vorba de influenta si aceasta este deja facuta,ce sa mai vorbim,ei nu se tem de poporul Roman care zeci de ani i-am fost mai mult sau mai putin alaturi,ce anunta Dl. General?;apai nimic [daca a anuntat dansul] nu e ceva nou,o amenintare si un plan de atac/protectie exista in orice tara,nu este nevoie la noi de invazie,noi ne oferim singuri dupa cum am facut-o pana acum! Deci stai calm Romane dormi linistit si prostit .

 7. Domnul general are dreptate si nu numai dansul are foarte multe informatii,radeti voi,lumanarea nu se aprinde pentru orbi!

 8. camelia macinca

  La muilti ani d-le general!I acest moment va vad pe un post national tv.Am pe contul meu f.b. 4 fotografii despre are ASFAN mi-a dat un raspuns ambiguu.in ciuda corepondentei on line cu ei.Am raspns la toate intrebarile.Astia spun ca era o drona.Dvs ce ati spune?Eu sunt sigura ca nu eara o drona

 9. Traiti Dom' General, specificati va rog, asta e treaba din vise sau e roman S.F ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *