fbpx
OPINIISOCIETATE

Gelu Duminică, maneaua-porumbel “școlită” la costum și cravată, compară “versurile” manelisto-trapperului Gheboasă cu poezia folclorului românesc! Iată ce spune ,,fără număr” de nesimțire acest Gelu:

de Mihai Tîrnoveanu

f4444

Gelu Duminică, maneaua-porumbel “școlită” la costum și cravată, compară “versurile” manelistului “incert” (gheboasa/ghebosul) cu poezia folclorului românesc! Iată ce spune ,,fără număr” de nesimțire acest Gelu:

,,Folclorul românesc de secolul XIX (cam de atunci avem primele surse) avea și melodii cu versuri extrem de vulgare care erau super populare în acele vremuri. Melodii de genul asta au existat și în perioada interbelică…”
Unii la costum ii susțin ideologic pe niște unii la bustul gol…le dau “școală”, adică metodă de “acceptare” cu aplauze a unei invazii subculturale și NU NUMAI.
Mai sunt alți porumbei costumați “cool” de genul Johny Romano, Conect-R conectați la același “rreper” de genul ,,romano rupe românii”…nu știați versurile astea? Le facem cunoscute curând.

Vezi si:

Voma publică, mentală și pseudo-muzicală de tip Gheboasă

Incediu la Festivalul Dr0gur1lor, UNTOLD. Organizatorii au mituit presa ca să nu relateze despre incident, ce s-ar fi putut transforma în Colectiv2

Paradoxal, moartea educației este constatată, astăzi, la #UntoldFestival

Alinuța Gorghiu, ministra Justiției, s-a dus la festivalul drogurilor (UNTOLD) și-i face reclamă

FESTIVALUL DROGURILOR | AOLEU! UNTOLD-UL MEU!

(VIDEO) Priviți ce talente la UNTOLD: “Dă-i țiganca, Rupe-i banca. O, ce țigancă frumoasă, Cum dă din găoază, Filme de groază, Este jegoasă.”

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.