Gata, s-a făcut plata pentru Schengen!

Noul stăpân al Coloniei vine să își ia tainul” titram chiar ieri. Atunci când dezvăluiam că ”descinderea” premierului olandez Mark Rutte în România va fi celebrată prin acordarea mai multor contracte direcționate de statul român către compania olandeză navală DAMEN.

Mark Rutte, cât costă intrarea în Schengen?
Iar la doar câteva ore de la apariția acestei dezvăluiri și cu doar o zi înainte de sosirea la București a omului care ne poate băga în Spațiul Schengen sau lăsa din nou în afara ”Europei civilizate”, s-a și făcut prima plată! Șefii Ministerului Afacerilor Interne, în frunte cu ministrul Lucian Bode și secretarul de stat Raed Arafat stând la poză pentru a anunța că ”România a cumpărat cu 44 milioane de euro două nave de pompieri de la compania olandeză Damen”.

Kommer și cu Mark
Această primă plată fiind desigur pe placul bunilor prieteni Kommer Damen, proprietarul companiei beneficiare a contractului semnat de MAI și premierul olandez Mark Rutte. Dar nu este decât ”deschiderea”.

MAI cumpără primele nave de la Damen?
Pentru că Mark Rutte nu va ezita ”să jupoaie” statul român aflat la cheremul votului său strict politic pentru intrarea României în Spațiul Schengen cât de mult va putea. Astfel că Damen va trebui să primească și contractul corvetelor… Cel al submarinelor, în comun cu SAAB… În timp ce Portul Constanța nu va trebui extins și modernizat decât cu management olandez…

via Ziarul National

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Voi aveti canal de Telegram?
    :))
    Scrieti din Rusia, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *