Gata! De azi nu mai avem Justitie! Din cauza ca li se vor taia pensiile nesimtite de sute de milioane lei vechi, „Dumnezeii” au anuntat GREVA GENERALA pe perioada nedeterminata

Din cauza ca li se vor taia pensiile nesimite de sute de milioane lei vechi, magistratii nu vor mai lucra! Nesimtirea a atins cote maxime.

Primele instanțe care au decis această măsură radicală sunt Tribunalul București, și Curtea de Apel București.

„In cadrul Adunarii Generale, judecatorii Tribunalului Bucuresti, in unanimitate, au agreat sa-si manifeste public si ferm dezacordul fata de acest demers de natura a afecta grav independenta justitiei, intelegand sa sustina punctul de vedere exprimat de magistratii ICCJ, prin comunicatul de presa emis la data de 18.12.2019”, se arata intr-o informare transmisa de Tribunalul Bucuresti.

La această măsură se vor ralia și judecătorii de la Curtea de Apel București.

Protestele din instanțe se extind, de la o zi la alta, tot mai mulți magistrați fiind de părere că trebuie să întrerupă activitatea de judecată, pentru a atrage atenția Guvernului. Nemulțumirile corpului judecătorilor și procurorilor provine de la faptul că Guvernul Orban vrea să taie pensiile speciale tuturor categoriilor sociale, inclusiv magistrații.

LASA UN COMENTARIU