Gata cu pomenile. Ajutoarele sociale de la PRIMARIE se vor da numai contra muncă în folosul comunităţii!

Gata cu pomenile. Ajutoarele sociale de la PRIMARIE se vor da numai contra muncă în folosul comunităţii!

Consiliul Local a decis să nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de muncă decât dacă acestea prestează muncă în folosul comunităţii.

„Primul lucru foarte important e că nu mai acordăm niciun ajutor social persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în mod legal pe raza Sectorului 5. Şi al doilea lucru foarte important este că toate persoanele capabile de muncă şi care primesc ajutor social, să presteze muncă în folosul comunităţii, dacă nu sunt angajate.

Pentru că mi se pare normal dacă omul care plăteşte taxe şi impozite te ajută să trăieşti, este normal ca tu, membru al comunităţii, să te integrezi, să oferi, la rândul tău, ceva comunităţii. Nu e nicio ruşine să munceşti, să mături în faţa unei şcoli sau să tai gardul viu, sau să ajuţi copilul să se joace în nişte condiţii mai decente”, a declarat Daniel Florea, primarul Sectorului 5, la finalul şedinţei de consiliu.

Citiți și:  Un nou RAZBOI între clanurile tiganesti de interlopi | VIDEO

Acesta a mai spus consilierilor locali că doreşte astfel să ajute persoanele fără posibilităţi să se reintegreze social şi să îşi recapete stima de sine, informează Mediafax.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

10 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Stefan
Stefan
3 ani in urma cu

Asi fi foarte bucuros can toata Tara sa se aplice aceasta decizie , sa nuse mai plateasca Ajutorul Social la nici o Persoana ceare este apt de munca , si chiar acei care au scutire medicala , sa verifice si Medici care isa eliberat certificat de Boala .

NICOLAE
NICOLAE
3 ani in urma cu

Toti lenesii toti tiganii beneficiaza de ajutor social ,ca le da statul MOCA,cand sunt chemati la munca se imbolnavesc ,cand se plimba cu BMW le prieste .Asta iarna de Craciun la noi in TArgoviste unde sunt foarte multi asistati sociali ,la blocuri unii au taiat porci iar alti oameni care au muncit cinstit nu au avut ce pune pe masa . Statul le asigura mancarea ,fara sa presteze nimic in schimb .AICI SUNT VOTURILE >>>>>>>>>>>>>>>>>
IN SCHIMB AU ACASA PE PERETI ACEST I SOCIALI PLASME CAT PERETELE SI MASINI DE LUX AVEM EXEMPLE LA TARGOVISTE

Mihaela
Mihaela
3 ani in urma cu

Da! Sa se facă asta in toată tara ! Sunt prea putini oameni in tara asta care muncesc , si prea multi care stau si lenevesc …. De asta am ajuns aici !

mihai v.
mihai v.
3 ani in urma cu

o idee buna care trebuie sa fie pusa in practica