fbpx
SOCIETATE

GĂSIT MORT: Cătălin Ștefănescu – campion național și balcanic la culturism

index 17

Cătălin Ștefănescu găsit înecat

Lumea sportului este cuprinsă de tristețe în urma trecerii fulgerătoare a lui Cătălin Ștefănescu, un campion național și balcanic la culturism, în vârstă de 30 de ani, din Târgoviște. Anchetatorii susțin că el s-a înecat în timp ce se afla la pescuit. Cătălin Ștefănescu a fost un nume important în culturismul românesc, cu un palmares impresionant.

Cătălin Ștefănescu a făcut parte din lotul național pentru Campionatul Balcanic din 2020 și a fost unul dintre cei mai cunoscuți culturiști români, câștigând un titlu de campion național și un titlu balcanic.

Tragedia a avut loc când Cătălin a fost găsit fără suflare în lacul de pescuit din apropierea localității Lazuri. Incidentul a avut loc duminică, 9 iulie 2023.

Potrivit anchetatorilor, se crede că sportivului i s-a făcut rău și s-a înecat în apa cu o adâncime de aproximativ un metru.

IPJ Dâmbovița a declarat: “Polițiștii au fost alertați de administratorul unui lac în legătură cu descoperirea unei persoane decedate. La fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la pescuit pe un lac din Lazuri, ar fi fost găsit înecat. Polițiștii desfășoară investigații pentru a stabili în mod exact circumstanțele producerii evenimentului”.

Cei care doresc să-și ia rămas bun de la Cătălin Ștefănescu pot face acest lucru acasă, în comuna Valea Voievozilor, începând de astăzi.

Prietenii și cunoscuții au rămas șocați la aflarea veștii. “Nu există cuvinte pentru a exprima durerea pe care o simțim, în special familia lui. Astăzi este o zi tristă pentru toți, cuvintele nu au loc… În această postare, apelez la toți cei care l-au cunoscut pe Cătălin și nu numai, pentru a-i ajuta familia în aceste momente grele și pentru a oferi un mic ajutor financiar. Vom aduna totul la sala unde Cătălin era alături de noi în fiecare zi… Regretăm enorm totul. Adio, colegul meu, campion!”, a scris Iulian Nedelcu.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.