[ Gașca AUR nu va reprezenta niciodată valorile ortodocșilor români. Impostorii lui George Simion încearcă să compromită Biserica ]

Faptul că diverse persoane acreditează în aceste zile că ar reprezenta în mod exclusiv valorile ortodocșilor români este o mare minciună.

La Referendumul pentru Familie nu i-am văzut, ba chiar mulți dintre acești noi ”salvaționiști” erau fix în tabăra opusă și ne înjurau la foc automat mânați de opțiuni cel puțin discutabile: progresiști antisistem, răzvrătiți de profesie, anti-vacciniști, fani ai teoriilor conspiraționiste ori adepți de practici spiritualiste orientale etc.

Cunosc foarte bine Biserica Ortodoxă Română și știu foarte bine punctul de vedere al Bisericii noastre strămoșești cu privire la toate agitațiile stradale din cursul acestui an; nu doar că Biserica Ortodoxă nu se amestecă în astfel de jocuri complet străine de menirea sa fundamentală spiritual, moral, social, dar vă pot spune sigur că Biserica nu se regăsește deloc în toată povestea populista a ultimelor luni din ”războiul cu botnița și termometrul”.

Citiți și:  Senatoarea Sosoaca (AUR): „Din cauza celor cu masca a crescut numarul de infectari. Toate bacteriile si virusii pe care noi ii expectoram in masca ii reintegram in plamani, impreuna cu alti virusi”

Dacă este cineva care are impresia că Biserica lui Dimitrie cel Nou, Neagoe Basarab, Constantin Brâncoveanu, Dosoftei, Andrei Șaguna, Gheorghe Calciu, Nicolae Steinhardt și Dumitru Stăniloaie, Biserica direct succesoare a Ortodoxiei de Constantinopol, are nevoie de ultrași de stadion ori de online, de brigăzi de zgomot și sunet stradal ori de instrumentalizări politice, și alea făcute în mod sectar, este într-o uriașă eroare care denota lipsa unor minime cunoștințe de filosofie creștină.

Nu îmi dau cu părerea, doar vă spun în calitatea mea de cunoscător al acestor fenomene: nu mai amestecați aiurea Biserica în bârfele politice ale zilei și nu mai lăsați impostura să paraziteze temele fundamentale ale Sufletului Românesc! – Sursa: Podul.ro

Citiți și:  [ Portret de senator AUR. Diana Şoşoacă, avocatul care militează împotriva măştii ]

Cum să construiești un partid „extremist” parlamentar – în 10 pași

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile