GANDACI IN SANDWICHURILE DE LA O CUNOSCUTA SHAORMERIE DIN BUZAU!

stv
Soc printre clientii unei cunoscute shaormerii din Buzau! O clienta a gasit gandaci in sandwich!

Shaormeria “Jabbar” care este foarte cunoscuta in randul buzoienilor loveste din nou! Nu putini clienti s-au trezit de multe ori cu surprize in produsele comercializate acolo.

Azi, o clienta, era sa manance o noua reteta de sandwich …una cu gandaci! Postam mai jos ce sustine Stoica Valentina pe Facebook:

Sincer? Nu mă interesează cine este de vină din moment ce eu sunt consumator și am plătit ceea ce am consumat (aproape). Nu vreau să fac reclamă proastă, dar am tot dreptul la această postare. Nu o să îi reclam deoarece sper să se gândească și ei la sănătatea altora, nu numai la bani.

VEZI SI: Produse EXPIRATE la PIZZA MARINA! – galerie foto

Alta clienta, Andreea Luiza, sustine ca a gasit un fulg in mancare:

Pana astăzi aveam o părere foarte buna despre shaorma de la Jabbar, însă părerea s-a schimbat după ce am găsit un FULG intr o shaorma de pui!!!

fulg

VEZI SI: SOC! Un client sustine ca a gasit VIERMI in sandwisch-urile de la McDonald’s BUZAU! – FOTO
…si nemultumirile curg:
Astazi am cumpararat o shaorma de pui mica in jurul orei 12.45 si in interior am gasit o bucata mare de carne cu pielita si par nefacuta.
Am discutat cu angajata de la casierie care dadea din umeri nepasatoare.
Apoi am fost la protectia consumatorului , am depus o reclamatie si la sfatul domunui de acolo, am fost cu proba la directia sanitar veterinara si de sanatate publica. – Andra David
O P C = solutia ideala 😉
Plus ca platim defapt cartofi prajiti cu diverse arome – Serban Ionut Alexandru
Am mâncat de foarte multe ori shaorma de aici , dar ultimele dați , pur și simplu numai pielițe crude !!!!!!!!!! Mi s-a făcut scârbă !!!! Aveți foarte mulți clienți și faceți rabat la calitate ! Păcat . – Fanea Ramona Elena

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *