GALERIE FOTO SOCANTA: Cum arată poliţiştii TORTURATI la Vâlcea. „Tiganii au îndreptat pistoalele înspre ei, iar unul dintre ei ar fi apăsat şi trăgaciul“

O nouă informaţie a apărut în spaţiul public referitoare la cazul de ultraj de la Prundeni – Vâlcea, în care doi poliţişti au fost bătuţi de tigani şi deposedaţi de arme în noaptea de marţi spre miercuri, 19/20 noiembrie.

Un detaliu extrem de grav, care ar putea schimba abordarea cazului de ultraj de la Prundeni – Vâlcea, unde un clan de tigani a desfigurat şi deposedat de arme doi poliţişti aflaţi în misiune, a apărut în mediul online.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol se arată că: „Noi informaţii, revoltătoare, apar in cazul colegilor agresaţi. Se pare că, după ce i-au deposedat de arme şi i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat şi trăgaciul, doar că încărcătorul era gol, poliţistul folosind toate cartuşele pe parcursul urmăririi!”.

Informaţia nu este confirmată oficial de Poliţia Vâlcea, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea recunoaşte că cei doi agenţi de poliţie: „au fost agresaţi fizic, ameninţaţi, deposedaţi de armele din dotare şi le-a fost restricţionată libertatea de mişcare de către două persoane, până la intervenţia unui alt echipaj de poliţie, din cadrul Poliţiei municipiul Drăgăşani”.

Mai mult, cercetările în acest dosar se fac şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pe lângă ultraj.

Surse din achetă nu exclud posibilitatea ca cei doi poliţişti agresaţi să fi apucat să vorbească înainte cu reprezentanţii Sindicatului Europol.

Între timp, cei doi suspecţi principali, Marin şi Constantin Bursă, de 28 şi respectiv 31 de ani, din Călina – Prundeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au fost aduşi la audieri cu mandate de aducere. Aceştia au fost prinşi în Slatina – Olt.

Vezi: SCANDALOS! Poliţistă din Alba Iulia, INJURATA si BATUTA de un tigan într-un club din oraş

Vezi: Poliţiştii bătuţi de tigani în Vâlcea vor fi recompensaţi şi avansaţi de ministrul de Interne

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.