GALERIE FOTO. Tortură în sediul Poliției! Un bărbat acuză că a fost bătut cu bestialitate de șefa de post

Un bărbat din Dămienești acuză că a fost bătut în ultimul hal de șefa de post din localitate, chiar în sediul Poliției. Aceasta nu ar fi fost singură, ci ajutată de un localnic, despre care oamenii spun că ar fi prietenul ei.

Dumitru Broșteanu a fost acuzat de o bătrână din comună, că i-ar fi furat niște grăunțe, biscuiți și o drujbă. Bătrâna s-a adresat poliției, după care a început calvarul pentru Dumitru Broșteanu.

Acesta susține că a fost luat de polițista din comună, Costea Carina Andreea și de un alt bărbat, fost angajat al Primăriei și dus la postul de poliție. Aici, bărbatul susține că a fost imobilizat și bătut până aproape și-ar fi pierdut cunoștința pentru a recunoaște fapa. „Nu am furat nimic. M-au bătut ca să recunosc”, a spus bătrânul.

Citiți și:  Detalii horror! Martorul crimei de la Giurgiu, bătut de poliţişti ca pe „hoţii de cai” VIDEO

Acesta a fost eliberat după câteva ore. Fiind aproape inconștient, bărbatul a luat-o pe câmp și a căzut într-un șanț

Soția sa și băiatul l-au căutat toată noaptea cu căruța. „Am fost să-l căutăm prin toată comuna. Am avut noroc că l-au găsit în șanț niște văcari din comună. Era bătut tot”, a spus soția omului.

În cele din urmă, bătrânul a fost dus la spital, iar acum așteaptă să i se facă dreptate.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție susțin că există o anchetă în desfășurare, pentru a stabili ce s-a întâmplat. De cealaltă parte, șefa de post din Dămienești nu a fost de găsit, postul de poliție fiind închis astăzi.

Citiți și:  POLIȚIA VĂ BATE CU PARUL! Violențele continuă | Bărbat LOVIT CU GENUNCHIUL IN CAP, imobilizat și băgat în dubă, în fața sediului PNL! VIDEO SOCANT

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile