GALERIE FOTO – Daily Mail: Britanicii finanteaza cersetorii – TIGANI trimisi in Romania s-au intors in Londra

Britanicii se plang ca rromii de origine romana carora le-au platit bilete pentru a se intoarce in Romania au inceput deja sa revina pe strazile Londrei.

Sase din cei 20 de rromi carora autoritatile britanice le-au platit bilete de avion pentru a se intoarce in Romania au revenit deja in zona parcului Lane din Londra, informeaza Daily Mail.

Conform legislatiei europene, romanii au dreptul sa stea in Marea Britanie timp de 90 de zile, dupa care trebuie fie sa se angajeze, fie sa studieze sau sa-si gaseasca o ocupatie care sa le motiveze sederea in Regat.

Cersitul si dormitul pe strazi sunt interzise si reprezinta motive de expulzare.

expulzare1

Consiliul municipal investeste peste jumatate de milion de lire sterline pentru rezolvarea problemei nomazilor, iar autoritatile locale au solicitat deja guvernului sa introduca reguli mai stricte la frontiere.

rromii-s-au-instalat-intr-un-parc-din-centrul-londrei

“Intoarcerea rromilor in Parcul Lane la doar cateva saptamani dupa ce au fost trimisi acasa pe banii britanicilor platitori de taxa impune eforturi pentru a face fata acestei probleme. Este clar ca banii din taxe si impozite au ajuns sa le finanteze cersetorilor scurte vacante in tara natala, dupa care ei reapar pe strazile din Westminster”, arata autoritatile din Regat.

rromii-fac-ravagii-in-marea-britanie

Situatia este cu atat mai ingrijoratoare cu cat de la 1 ianuarie 2014 restrictiile vor fi ridicate pentru romanii si bulgarii care vor sa mearga in Marea Britanie, arata Daily Mail.

Sursa: Ziare.com

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/