Galateanul care a injunghiat de 17 ori un TIGAN a fost condamnat la 17 ani de inchisoare. Acesta muşca ţiganii şi îi înjunghia cu zâmbetul pe buze. „Spunea că are acum o satisfacţie mai mare, nu regretă“

marian-ivanov

Gălăţeanul Marian Ivanov (43 de ani), zis „Marian Nebunul”, este acuzat de rasism şi nu de puţine ori şi-a arătat ura faţă de ţigani, afirma cei de la ziarul Adevarul. Individul a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru omor, după ce a intrat peste un gălăţean de etnie tiganeasca care dormea într-o colibă de pe malul bălţii Cătuşa, i-a dat un topor în cap şi apoi l-a înjunghiat de 17 ori.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat pe 7 octombrie pe Marian Ivanov (43 de ani), un gălăţean extrem de violent, cunoscut pentru rasismul de care dă dovadă, la 17 ani de închisoare. Pe 26 februarie 2016, individul a intrat cu un topor în coliba de pe malul bălţii Cătuşa aparţinând unui tigan şi l-a lovit în cap.

Tiganul a murit după câteva zile, dar de amintit este că autorităţile ştiau de comportamentul agresiv al lui Marian Ivanov, dar au decis să nu facă nimic. Marian Ivanov a fost lăsat în libertate de judecători, deşi fusese acuzat de tentativă la omor deosebit de grav, primind doar o pedeapsă cu suspendare, în 2014, cu toate că înjunghiase un tigan de 17 ori.

Ultima victimă a lui Ivanov se numeşte Marian Onilă ( 53 de ani). Acesta construise o colibă din resturi pe malul bălţii Cătuşa, pe care o folosea din când în când, fiind un braconier înrăit. Etnicul tigan a fost surprins de Marian Ivanov, cu care se afla în duşmănie.

”Mi-a muşcat fetiţa, m-a muşcat pe mine de ureche, pe mama” – se vaita tiganii

De amintit este că prima condamnare pentru tentativă la omor a lui Ivanov are legătură şi cu Onilă, căci victima agresiunii a fost Şerban Vasile, cumnatul braconierului tigan.

„E rasist şi a spus că unde prinde un ţigan îl omoară. Pe mine m-a tăiat acum doi ani degeaba, că mă urăşte, că e rasist, iar acum a intrat noaptea peste cumnatul meu şi l-a măcelărit. Ne-au zis doctorii că nu scapă. De ce nu l-au închis de prima oară? În plus, ne muşcă, mi-a muşcat fetiţa, m-a muşcat pe mine de ureche, pe mama… Când l-au adus cu poliţia la casa cumnatului meu, râdea şi spunea că are acum o satisfacţie mai mare, nu regretă”, a declarat Vasile Şerban, prima victimă a lui Marian Ivanov.

Marian Ivanov este cunoscut ca o persoană foarte violentă doar cu tiganii.

Marian Ivanov a fost obligat să plătească daune materiale de 3.000 de lei şi daune morale de 20.000 de lei către rudele tiganului ucis. Hotărârea Tribunalului Galaţi nu este definitivă, mai scrie ziarul Adevarul.

VEZI SI: Un galatean a INJUNGHIAT de 17 ori un TIGAN

3 comments

  1. Ce frumos !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *