Gaina lui Pandele. Florentin Pandele, FURIBUND la adresa PSD: Au avut în curte o găină care face 4 ouă pe zi și nu i-au dat grăunțe

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, susține că sunt mai multe motive pentru care soția sa, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei. Pe lângă șicanele adversarilor politici și ale Guvernului, Pandele consideră că și PSD-ul a sabotat-o pe Gabriela Firea, cea pe care o consideră o găină care face 4 ouă pe zi, dar pe care PSD-ul nu a mai hrănit-o.

”Spunea Rareș Bogdan că apa caldă este la Guvern. De astăzi, Ludovic Orban care a aruncat asupra mea toate invectivele, am ținut să

Ați văzut motanii ăia în desenele animate care și-au tocit ghearele? Eu mi-am tocit nervii în această campanie.

Au fost trei cauze pentru care Gabi a pierdut aceste alegeri:

După părerea mea, vinovatul principal este ministrul Finanțelor, nu-i mai spun numele că nu are rost. El i-a ciuntit bugetul la Capitală și spunea că are un miliard, de fapt ea avea 700 de milioane.

I-au lipit eticheta asta de Firea a lui Pandele, dar știți că pe Gabriela Firea nu o pot ghidona eu. Să vedem cu ce oameni vine Plicușor, pardon, Nicușor Dan, chiar vreau să văd cu ce fel de oameni vine el la Primăria Capitalei.

A doua cauză a fost lovitura dată de un fost coechipier, care putea să rămână și Victor Ponta nu a fost străin de acest lucru. Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei orice ar fi și văzând că nu poate să candideze din partea PSD, atunci i-a înfipt cuțitul în spate Gabrielei Firea.

A treia mare lovitură primită de Gabi la aceste alegeri a fost muntele de bani aruncați în campanie. Au zis despre noi că avem bani, că dăm bani. Domnule, au aruncat atât de mulți bani în campania asta, primul ministru i-a făcut campanie, miniștrii i-au făcut campanie, au oprit apa caldă și oamenii au crezut. În aceste condiții, scorul

PSD-ul are în curte o găină care face 4 ouă pe zi și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina.”, a spus Florentin Pandele, la Antena 3.

Stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.