Gaina lui Pandele. Florentin Pandele, FURIBUND la adresa PSD: Au avut în curte o găină care face 4 ouă pe zi și nu i-au dat grăunțe

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, susține că sunt mai multe motive pentru care soția sa, Gabriela Firea, a pierdut Primăria Capitalei. Pe lângă șicanele adversarilor politici și ale Guvernului, Pandele consideră că și PSD-ul a sabotat-o pe Gabriela Firea, cea pe care o consideră o găină care face 4 ouă pe zi, dar pe care PSD-ul nu a mai hrănit-o.

”Spunea Rareș Bogdan că apa caldă este la Guvern. De astăzi, Ludovic Orban care a aruncat asupra mea toate invectivele, am ținut să

Ați văzut motanii ăia în desenele animate care și-au tocit ghearele? Eu mi-am tocit nervii în această campanie.

Au fost trei cauze pentru care Gabi a pierdut aceste alegeri:

După părerea mea, vinovatul principal este ministrul Finanțelor, nu-i mai spun numele că nu are rost. El i-a ciuntit bugetul la Capitală și spunea că are un miliard, de fapt ea avea 700 de milioane.

I-au lipit eticheta asta de Firea a lui Pandele, dar știți că pe Gabriela Firea nu o pot ghidona eu. Să vedem cu ce oameni vine Plicușor, pardon, Nicușor Dan, chiar vreau să văd cu ce fel de oameni vine el la Primăria Capitalei.

A doua cauză a fost lovitura dată de un fost coechipier, care putea să rămână și Victor Ponta nu a fost străin de acest lucru. Robert Negoiță își dorește să câștige Primăria Capitalei orice ar fi și văzând că nu poate să candideze din partea PSD, atunci i-a înfipt cuțitul în spate Gabrielei Firea.

A treia mare lovitură primită de Gabi la aceste alegeri a fost muntele de bani aruncați în campanie. Au zis despre noi că avem bani, că dăm bani. Domnule, au aruncat atât de mulți bani în campania asta, primul ministru i-a făcut campanie, miniștrii i-au făcut campanie, au oprit apa caldă și oamenii au crezut. În aceste condiții, scorul

PSD-ul are în curte o găină care face 4 ouă pe zi și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina.”, a spus Florentin Pandele, la Antena 3.

Stiripesurse.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *