POLITICA

Gafa MONUMENTALA. Bulai s-a facut din nou de ras: A încurcat spitalele!

62131179

Gafa uriașă din partea parlamentarului USR-PLUS, Iulian Bulai, în cazul tragediei de la Victor Babeș.

Acesta a încurcat spitalele și a făcut acuzații grave la adresa reputatului medic Adrian Streinu-Cercel, fost director al Institutul Matei Balș, nu al Spitalului Victor Babeș.

Bulai declară că Streinu-Cercel nu a fost în stare să facă investiții și să lase măcat un extinctor în clădire. În viziunea deputatului USR-PLUS, de vină ar fi și PNL care nu și-a asumat Ministerul Sănătății.

Trei pacienţi au murit, după ce au rămas fără oxigen la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

Trei pacienţi au murit, luni seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş, acolo unde se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19, care erau în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat membrii unei echipe tehnice, aceştia stabilind că presiunea oxigenului a fost mai mare decât limita permisă, motiv pentru care un sistem de siguranţă a blocat ventilatoarele.

Sursa: comisarul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.