O noua GAFA marca Raluca Turcan

O nouă gafă a ministrului Muncii, Raluca Turcan. Invitată într-o emisiune TV și întrebată dacă poate avansa o estimare privind evoluția prețurilor energiei, Turcan a afirmat că nu are „o lampă a lui Aladin” ca să facă previziuni.

Ministrul Muncii s-a remarcat prin gafe care pornesc de la folosirea în sens impropriu a unor cuvinte sau expresii. Săptămâna trecută, referindu-se la activitatea sa în minister, Raluca Turcan a afirmat că „sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”, deși termenul corect în enunț era „full-time”.

Tot săptămâna trecută, oficialul de la muncă a afirmat că, din postura unui pensionar, s-ar bucura „că statul se zdrobește să găsească soluţii”, presupusul sens dorit al enunțului fiind „se zbate”.

O gafă de altă natură, intens mediatizată și ironizată, atribuită Ralucăi Turcan, a fost aceea de a-i ura „La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul muzeului din Sibiu, de ziua sa de naștere, dar în urmă cu…300 de ani. Deși mesajul a fost postat pe pagina de Facebook oficială a ministrului, se pare că gafa nu i-a aparținut.

Sursa: realitatea.net

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *