O noua GAFA marca Raluca Turcan

O nouă gafă a ministrului Muncii, Raluca Turcan. Invitată într-o emisiune TV și întrebată dacă poate avansa o estimare privind evoluția prețurilor energiei, Turcan a afirmat că nu are „o lampă a lui Aladin” ca să facă previziuni.

Ministrul Muncii s-a remarcat prin gafe care pornesc de la folosirea în sens impropriu a unor cuvinte sau expresii. Săptămâna trecută, referindu-se la activitatea sa în minister, Raluca Turcan a afirmat că „sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”, deși termenul corect în enunț era „full-time”.

Tot săptămâna trecută, oficialul de la muncă a afirmat că, din postura unui pensionar, s-ar bucura „că statul se zdrobește să găsească soluţii”, presupusul sens dorit al enunțului fiind „se zbate”.

O gafă de altă natură, intens mediatizată și ironizată, atribuită Ralucăi Turcan, a fost aceea de a-i ura „La mulți ani!” baronului Samuel von Brukenthal, fondatorul muzeului din Sibiu, de ziua sa de naștere, dar în urmă cu…300 de ani. Deși mesajul a fost postat pe pagina de Facebook oficială a ministrului, se pare că gafa nu i-a aparținut.

Sursa: realitatea.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *