fbpx
GENERAL

Gafă de proporții la conferința de presă a Simonei Halep: „Ai de gând să sărbătorești alături de fanii unguri?”

halepx 720x404 1

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto, după victoria din finala cu jucătoarea Betariz Haddad. La conferința de presă sportiva noastră a fost întrebată „când va sărbători cu fanii săi unguri” victoria de la Toronto, jurnalista confundând România cu Ungaria.

Simona Halep a avut parte de un moment neplăcut la conferința de presă după câștigarea trofeului WTA Toronto. Sportiva noastră a fost întrebată când va sărbători victoria alături de fanii maghiari.

Reamintim că Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto. Mai exact, a cucerit al treilea titlu la Rogers Cup, denumirea competiției canadiene desfășurată succesiv la Montreal și Toronto. Cu cele 900 de puncte obținute pentru succesul din acest an, Simona face un salt impresionant în ierarhia WTA. Urcă de pe 15 până pe 6, cu un total de 3.255 de puncte.

„Simona Halep, ai de gând să sărbătorești victoria alături de fanii unguri?”
La conferința de presă o jurnalistă a gafat întrebând-o pe Simona dacă va sărbători cu fanii maghiari această reușită:

„Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria alături de fanii tăi unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”.

Simona Halep a rămas câteva secunde uimită, apoi a spus că nu are timp de sărbătorit mulțumind fanilor români pentru susținere:

„Vom sărbători mâine pe terenul de tenis pentru că voi merge la Cincinnati, așa că vom fi cu toții la antrenament. Aceea va fi sărbătoarea noastră, nu există foarte mult timp pentru așa ceva, asta vreau să spun, am deja alt turneu programat, încerc să mă recuperez și să fiu pregătită pentru următorul meci. Cât despre fani, despre fanii români, vreau doar să le mulțumesc pentru că au venit și m-au susținut”.

Simona Halep a obținut și un cec în valoare de 439.700 de dolari. Odată cu suma încasată la turneul din Canada, sportiva noastră a depășit bariera celor 40 de milioane de dolari, doar câștiguri din tenis. Deocamdată surorile Serena Williams și Venus Williams rămân în topul cîştigurilor numai din tenis, dar Simona Halep se aproprie încet de americance, informează gsp.ro.

Sursa: evz.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.