Gadea, la un pas de MOARTE. Mircea Badea: „Ii era rau si delira. Tot timpul i se face lui RAU. Are probleme cu bila”

mihai-gadea1-465x390-605x300

Mircea Badea a povestit, la Sinteza zilei, in prezenta a trei medici de la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Floreasca, un scurt episod in care Mihai Gadea a fost la un pas sa moara.

”Am fost cu el la spital. Ii era rau si delira. Tot timpul i se face lui rau. Are probleme cu bila”, a spus Mircea Badea, citat de antena3.ro.

Mihai Gadea a povestit apoi cum a ajuns pe mainile unui medic rezident, la urgente, in conditiile in care o laringita acuta nu il lasa sa respire.

„Eram intr-o emisiune cu Ion Cristoiu si Valentin Stan si la un moment dat am simtit ca nu mai pot sa respir. Ii spun producatorului sa cheme salvarea. La salvare imi spune: da, aveti o problema, trebuie sa va duc la Coltea. Neajungand la spital in viata mea, n-am stiu ce inseamna treaba asta. Ajung la spital si era un doctor rezident. Sper sa nu se uite in seara asta. E o amintire tragica pentru amandoi”, a spus Mihai Gadea.

Citiți și:  Gadea, copleșit de emoții la Sinteza Zilei. Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui copil de 12 ani care cere ajutor pentru mama sa

VEZI SI: Antena3 a INCITAT la REVOLTE in PUSCARII!

596 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU