Gabriela Firea, umilită de Victor Ponta! Ce i-a transmis acesta

Gabriela Firea este la un pas să piardă supremația în PSD. Deși Liviu Dragnea nu a vorbit despre excludere în cazul său, este aproape sigur că aceasta va fi înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov.

Declaraţiile publice din ultima perioadă ale Gabrielei Firea arată că aceast traversează o perioadă nefastă din punct de vedere politic şi este extrem de afectată. Învitată la România Tv, ea a povestit că Liviu Dragnea îi pregăteşte mazilirea, lichidarea din partid şi că doreşte să o şi chinuie.

Modul său de exprimare este unul cu care ne ne obişnuise, dar probabil presiunea şi-a spus cuvântul. În acest context, în care Firea nu-şi mai găseşte locul în PSD, Victor Ponta îi transmite că nici la Pro România nu o primeşte. Aceasta a fost purtător de cuvânt când a candidat împotriva lui Klaus Iohannis, dar apoi l-a trădat.

Citiți și:  Vi s-a instalat un regim menit a vă deposeda de tot ce-i al vostru

”Rând pe rând, i-a cam ucis pe toţi şi o să îi ucidă. Doamna Firea nu şi-ar găsi loc la Pro România. Nici nu se pune problema. Putem să colaborăm, putem să colaborăm cu oricine are proiecte bune.”, a declarat şi Victor Ponta, duminică seara, la România TV.

Nu acelaşi lucru este valabil în cazul Corinei Creţu pe care o aşteaptă cu braţele deschise în Pro România. De altfel este de notorietate relaţia de prieteni a acesteia cu Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile