fbpx
POLITICASOCIETATE

Gabriela Firea, că-ca-tă pe ea din cauza Azilului Groazei

10273433 690753167654160 4653553816410315414 n 1000x600 1

Vai nouă, ce reacție promptă și ce voce ascuțită și tăioasă cînd a fost să strige că „eu nu știu nimic, nu am nici un amestec, ministerul meu nu are atribuții”! Ea era fruntașă la promisiuni, la concerte și la sprijinit mersul cu bicicleta, reparatul danturii, fecundatul in vitro și, mai nou, la achiziția de către cei tineri a mașinilor second hand. Acum, s-a simțit călcată pe bombeu, compromisă și amenințată. Și a sărit ca arsă, ca o adevărată madam Pandele de Voluntari și de Onești:

„Se încearcă intimidarea mea, compromiterea imaginii mele, scoaterea din viața politică! Care este vina mea? Sunt vinovată că exist? Acum 2 luni vindeam copiii românilor, iar acum chinui bătrânii! Este evident o campanie orchestrată împotriva mea ca om, ministru și candidat la Primăria Capitalei!“.

Mac-mac, Gabriela Firea
M-a impresionat tonul aproape lătrat cu care Gabriela Firea a încercat să ia distanță față de cele petrecute în Azilul groazei. Nu-mi imaginam că își dă palme și se deplînge singură în piața publică. Nu este genul! Ea este campioană la promisiuni, la coafaje, la inițiative de cîștigat bunăvoința electorală, nu în căinări. Cum să știe ea și soră-sa și „Pandele al meu” ce se petrece prin azilurile bunicilor!? Ea se ocupă de tînăra familie, de fertilizări in vitro, de viitorul PSD, de concerte, de proiecte mari. Cînd este vorba despre seniori, Gabriela Firea este un fel de madam Pandele, campioană credinței și a rugăciunii. Conduce cu Pandele al ei coloanele de autocare încărcate cu bunici pentru a ajunge la Iași să se roage la Sfînta Parascheva sau îi cară prin vacanțe, în așa fel încît, la alegeri, pensionarii să nu uite cine i-a trimis în excursie.

În rest, cu-cu!

Cum să afle ce se întîmplă în aziluri! Spre mirarea ei, ministrul de Interne (probabil ca să acopere lipsa de intervenție a Poliției!) a ieșit și el la rampă să ne spună că investigația a durat ani și ani (nu atît de mult încît să afle Firea și Pandele și prietenul lor de proiecte și aranjamente numit Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov). Au tot înregistrat, au urmărit, au audiat în timp ce seniorii mureau sau își blestemau zilele. Cum să afle toată gașca din Voluntari de ce se petrece în Pandele city? Ea se ocupă să dirijeze în continuare Primăria Capitalei! Cum să afle soră-sa ceva? Asta era misiunea ei? Cum să știe Ligia Gheorghe ce-i prin cămine? Asta este datoria ei de umbră a Gabrielei Firea?

Gabriela Firea: Sunt vinovată că exist?
„Se încearcă intimidarea mea!” strigă madam Pandele.

Sincer să fiu, nici eu nu cred că în țara noastră s-ar putea găsi cineva care s-o intimideze pe madam Pandele! Necum s-o scoată din viața politică!

Autor: Cornel Nistorescu

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.