Gabriela Firea aruncă bomba! Anunț de ULTIMA ORA in SCANDALUL MOMENTULUI


Scandalul bugetului alocat de Guvern pentru primării continuă. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, prevestește o perioadă grea pentru cetățenii capitalei.

Gabriela Firea acuză că ”s-a spus de la cel mai înalt nivel politic că bucureştenii vor câştiga din acest buget”, însă lucurile sunt exact invers.

Primarul general are un anunţ dramatic pentru bucureşteni: ”din cauza bugetului mai mic oferit de Guvern pentru anul 2019, o vor duce mai rău!”.

Firea a anunţat că Bucureştiul riscă să nu îşi mai poată plăti facturile la termoficare şi iluminat, plus multe alte servicii extrem de importante pentru locuitorii capitalei.

”Au fost dezinformări legate de bugetul pe anul acesta. Dacă acest buget rămâne aşa cum e acum, pierdem 25% din sumele raportate la veniturile de anul trecut, aproximativ 180 de milioane de euro.

S-a spus de la cel mai înalt nivel politic că bucureştenii vor câştiga din acest buget, că i s-a repartizat o sumă mai mare. Fals! Dimpotrivă, bugetul, per ansamblu, scade.

S-a afirmat că sunt mai puţini bani la Primăria Bucureşti şi că vor merge mai mulţi la primăriile de sector. Avem de-a face cu o minciună deoarece toţi bucureştenii ştiu că Primăria Capitalei are atribuţii diferite faţă de cele de sector.

Primăria Bucureşti trebuie să achite facturile la serviciile publice pentru toţi locuitorii din cele 6 sectoare: termoficare. transportul public, spitalele, cele 20, iluminatul, apă şi canalizare, infrastructura mare, cămine pentru vârstnici, grădiniţe şi şcoli sociale, marile parcuri, 15 parcuri, etc. Guvernul a decis să taie bani. 90% din serviciile publice din Bucureşti sunt finanţate şi subvenţionate.

Bucureştenii o vor duce mai rău în perioada următoare, dacă Guvernul nu decide să revină la decizia de a amputa bugetul pe anul acesta.”, a declarat Gabriela Firea.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *