Gabriela Firea, acuzații INCENDIARE la adresa lui Carmen Dan: cei din MAI sunt victime!

Primarul Capitalei Gabriela Firea lansează acuzații foarte dure la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan. Firea susține că ministrul de Interne nu este un ministru bun și nu are curajul să-și asume responsabilitatea pentru faptele sale, ca urmare a violențelor din 10 august, din Piața Victoriei.

”Atât primarii cât şi prefecţii au posibilitatea, potrivit legii, să-şi delege atribuţiile dintr-un anumit domeniu. Tema “fugii din ţară” este una complet falsă, câtă vreme atât eu, cât şi doamna prefect puteam fi la Bucureşti pe 10 august şi să delegăm atribuţiile privind desfăşurarea mitingului către subprefect şi viceprimar. De doi ani, şi nu de acum, atribuţiile mele că primar referitoare la adunările publice sunt delegate către Dl Viceprimar Aurelian Bădulescu.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Faptul că doamna prefect a răspuns solicitărilor colegilor noştri de la MAI, deşi putea delega atribitiile către subprefect, demonstrează că nu a avut niciodată în intenţie să fugă de vreo responsabilitate, deşi i se interzisese de către doamna Dan să plece în deplasare. Consider că Doamna Dan nu este un ministru bun, pentru că nu are curajul răspunderii pentru faptele sale. Angajaţii MAI, lucrători de la Jandarmerie, Poliţia Capitalei, Brigada Rutieră, DGIPI nu au absolut nicio vină. Ei sunt profesionişti şi unii dintre ei chiar militari de carieră, dar sunt victimele unui management defectuos care sper să se sfârşească, spre binele prestigiului MAI”, a declarat Gabriela Firea, informează Capital.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *