Breaking news: Gabriela Firea A DEMISIONAT!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a demisionat din funcția de vicepreședinte al PSD. Pentru locul rămas vacant de vicepreședinte al PSD, a fost votată Rodica Nassar, preşedintele PSD Sector 2.

Gabriela Firea a făcut acest gest în timpul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, chiar când se discuta sancţionarea ei. Anterior, Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar CEx-ul a decis dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov, pe care Firea o conducea.

“Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte regional ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii din Bucureşti şi Ilfov care se consideră neîndreptăţiţi”, a declarat primarul Capitalei, imediat după ce şi-a înaintat demisia. Ea a acuzat că, de doi ani de zile, proiectele Capitalei nu s-au bucurat susţinerea liderului PSD, Liviu Dragnea.

“În ceea ce priveşte judeţul Ilfov, mi s-a spus că din cauza mea şi-au dat demisia trei parlamentari şi că nu am reuşit să-i opresc. Mi-au spus că erau chemaţi să dea declaraţii împotriva mea, dar nu au vrut să facă asta. Nu puteam să rămân vicepreşedinte pe regiunea Ilfov, mi se pare o măsură nedreaptate, este o răzbunare. E clar că domnul Dragnea a vrut să scape de mine din Biroul Executiv al PSD”, a declarat Gabriela Firea. Ea a mai susţinut că nu va demisiona din partid.

VEZI SI: Mazilire TOTALĂ: Gabriela FIREA este în CORZI! I-au dat DECISIVA!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *