Breaking news: Gabriela Firea A DEMISIONAT!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a demisionat din funcția de vicepreședinte al PSD. Pentru locul rămas vacant de vicepreședinte al PSD, a fost votată Rodica Nassar, preşedintele PSD Sector 2.

Gabriela Firea a făcut acest gest în timpul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, chiar când se discuta sancţionarea ei. Anterior, Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti, iar CEx-ul a decis dizolvarea organizaţiei PSD Ilfov, pe care Firea o conducea.

“Mi-am dat demisia din funcţia de vicepreşedinte regional ca o reacţie firească şi solidară cu toţi colegii din Bucureşti şi Ilfov care se consideră neîndreptăţiţi”, a declarat primarul Capitalei, imediat după ce şi-a înaintat demisia. Ea a acuzat că, de doi ani de zile, proiectele Capitalei nu s-au bucurat susţinerea liderului PSD, Liviu Dragnea.

“În ceea ce priveşte judeţul Ilfov, mi s-a spus că din cauza mea şi-au dat demisia trei parlamentari şi că nu am reuşit să-i opresc. Mi-au spus că erau chemaţi să dea declaraţii împotriva mea, dar nu au vrut să facă asta. Nu puteam să rămân vicepreşedinte pe regiunea Ilfov, mi se pare o măsură nedreaptate, este o răzbunare. E clar că domnul Dragnea a vrut să scape de mine din Biroul Executiv al PSD”, a declarat Gabriela Firea. Ea a mai susţinut că nu va demisiona din partid.

VEZI SI: Mazilire TOTALĂ: Gabriela FIREA este în CORZI! I-au dat DECISIVA!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU