“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

FURIA NATURII a facut RAVAGII in vestul tarii: TORNADA – Mai multe TIR-uri s-au răsturnat, luate pur şi simplu pe sus de vânt, iar un tren a fost LA UN PAS DE CATASTROFĂ

O furtună puternică a măturat vestul ţării, iar oamenii vorbesc despre o tornadă. Inclusiv ministrul agriculturii o confirmă. A văzut stâlpi rupţi în două şi acoperişuri smulse. În doar câteva minute, vijelia a făcut prăpăd în Arad. Mai multe TIR-uri s-au răsturnat, luate pur şi simplu pe sus de vânt.

Iar un tren a fost la un pas de catastrofă, după ce a izbit în plin crengile aruncate pe şine.

Sunt imagini filmate de un mecanic de tren, prins în mijlocul furtunii, la intrarea în Arad. Printr-o perdea de ploaie, goneşte cu 60 de kilometri pe oră. Vântul suflă de două ori mai repede.

Brusc, locomotiva loveşte cu putere un copac culcat de rafale. Doar printr-un miracol, trenul rămâne pe şine.

Pe şosea – aceeaşi scenă. Traşi pe dreapta, şoferii aşteaptă să treacă urgia. Doar câteva minute mai târziu, vremea se linişteşte brusc. Dar urmele dezastrului se văd la tot pasul.

Un TIR s-a răsturnat pe marginea drumului, lângă Arad. Un altul a fost pus la pământ inexplicabil, deşi era oprit. Şoferul a reuşit să se salveze.

Pentru forţa furtunii, oamenii au o singură explicaţie: a fost tornadă!

Însuşi ministrul Agriculturii confirmă temerile lor.

tornada2

Sute de hectare de culturi au fost distruse şi sute de animale au rămas fără hrană, după ce furtuna a smuls acoperişurile cu forţa unei tornade şi a inundat staţia de cercetare din Arad.

Iar în mai multe localităţi din judeţ, vijelia a frânt stâlpii de betoni şi a smuls garduri şi acoperişuri.

În Pădurea Ceala, zeci de oameni au fost surprinşi de furtuna violentă, care a rupt sute de copaci. Printre ei erau şi copii. Au scăpat cu viaţă.

În ciuda urmelor devastatoare, meteorologii spun că nu o tornadă, ci o vijelie a măturat vestul României.Totuşi, astfel de fenomene sunt tot mai des întâlnite în ţara nostră. Şi fac ravagii şi la graniţe: la începutul lunii, o tornadă înfricoşătoare a trecut peste Ungaria. (sursa)

VEZI SI: CANICULA AMENINTA OMENIREA – 10 state din Europa AFECTATE | Stephen Hawking:”Daca nu colonizam Luna si Marte, rasa umana e blestemata”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.