fbpx
INCORECT POLITICNOUTATIPOLITICA

FUMIGENĂ DATĂ DE AUR PENTRU A NU ÎȘI PIERDE ELECTORATUL

Claudiu Vava, membru AUR în județul Dolj, a anunțat pe pagina sa de Facebook necesitatea abrogării legilor care prevăd pedepse cu închisoarea pentru anumite opinii.

claudiu vava 2
Claudiu Vava, membru AUR

Caludiu Vava a numit fiecare lege care încalcă dreptul la liberă exprimare și a subliniat că existența lor reprezintă o vulnerabilitate la adresa siguranței naționale.

ClaudiuVava a declarat pe Facebook:

“ABROGAȚI legile antiromânești!

Vă atrag atenția asupra unor legi care prevăd pedepse cu închisoarea pentru exprimarea unor simple opinii.

Este vorba de OUG 31/2002, legea 217/2015, legea Vexler (LR157/2018), Legea combaterii “antițigănismului” (2/2021) și 134/2021 (completare la 286/2009). Pe baza acestor legi era să ajungă un român la închisoare, cazul colonelului Vasile Zărnescu și doi profesori au avut casele răvășite abuziv.

Aceste legi antidemocratice, antiromânești, care încalcă dreptul la liberă exprimare, reprezintă o vulnerabilitate la adresa siguranței naționale și trebuiesc ABROGATE urgent!”

Este lesne de înteles că acest membru AUR aruncă o fumigenă electoratului patriot, crezând că lumea este proastă. Mulți oameni, care pe vremuri au pus botul, au început să își dea seama de mizeria în care se scaldă acest partid securist și plin de persoane trilu-lilu.

Exista și o a doua variantă: să fie naiv, sa creadă în sinea sa că poate face ceva pentru abrogarea legilor antiromânești, acest lucru fiind imposibil într-un stat subordonat SUA și Israel. În cazul acesta omul și-a semnat singurel excluderea din partidul tuciuriului.

Totuși nu ne facem iluzii că este în așa hal de visător, acest lucru venind, cel mai probabil, din partea faraonului George Simion după ce a fost deconspirat că este mână în mână cu Israelul. Detalii aici: Israelul SE ALIAZĂ cu partidul securiștean AUR! George Simion a întreprins eforturi pentru a-și schimba abordarea față de lumea evreiască, inclusiv declarații de acceptare a responsabilității României în timpul Holocaustului, denunțând antisemitismul și descriindu-l pe tiranul Ion Antonescu drept criminal de război!

Vă mai invităm să citiți și: Miron Manega: George Simion n-are nicio scuză!

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Un comentariu

  1. Articolul 30(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisa.
    (Constituția)

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: