Frigul va pune stăpânire pe România! Anunțul facut de meteorologi:

Vremea va începe să se răcească ușor în perioada următoare, conform meteorologilor care au actualizat prognoza pe următoarele două săptămâni.

Vremea în perioada următoare va fi schimbătoare.  Dacă în prima săptămână de prognoză, vremea se va menţine caldă peste media temperaturilor normale, în cea de-a doua săptămână frigul va pune stăpânire pe România. Temperaturile vor scădea încet, dar sigur, până vor atinge normalul perioadei climatologice.

Până în data de 31 octombrie vremea deosebit de caldă va persista, cu temperaturi medii diurne în jurul a 25 de grade. Din 1 noiembrie valorile termice vor fi în scădere, de la o medie de 22 de grade în prima zi, la 14 grade în ultimele zilei de prognoză. Totodată, media minimelor termice se va menţine în jurul valorii de 11 grade până în ziua de 2 noiembrie, apoi va scădea spre 5…6 grade în dimineţile de 10 şi de 11 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi slabe sau burniţă, pe suprafeţe mici, va fi mai ridicată după data de 7 noiembrie.

La munte, în prima săptămână, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime între 13 şi 16 grade şi a minimelor între 6 şi 10 grade. În cea de-a doua săptămână se va răcori treptat, astfel că, la finalul ei, media maximelor nu va mai depăşi 8 grade, iar a minimelor 1 – 2 grade. Vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată mai ales la începutul intervalului şi după data de 6 noiembrie.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile