Fraților, asta nu e CURVĂ, e NIMFOMANĂ!

Fraților, specimena asta care îmbrăca roba de judecător, și în fața căreia oamenii jurau pe Biblie, era nimfomană! Dezvăluiri incredibile continuă să apară despre judecătoarea de la Tribunalul Bucureşti, Geanina Terceanu, cea care a recunoscut că i-a achitat pe acuzaţii din dosarul Transferurilor, după ce a primit mită. Unul dintre așa-zișii iubiți ai judecătoarei, un taximetrist, susţine că aceasta i-a povestit despre aventurile ei cu un interlop, dar şi cu un primar. Pe Borcea nu-a mai punem la socoteală. Și totul s-a întâmplat în timp ce Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care ar fi avut cunoştinţă despre relaţiile extraconjugale!

Ionel Ploieşteanu, „iubitul” taximetrist al judecătoarei Geanina Terceanu, le-a povestit procurorilor DNA toate detaliile intime din viaţa nimfomanei. Acesta le-a spus că a avut o relaţie sexuală cu Terceanu, iar soţul ei ştia de acest lucru.

Mai mult decât atât, Geanina Terceanu i-a mai spus taximetristului, că în 2004 ar fi avut o relaţie cu un interlop din Bucureşti, Cristian Roşca, liderul clanului Sportivilor. Aceasta ar fi rămas însărcinată cu interlopul, însă pentru că amândoi erau căsătoriţi, a făcut o întrerupere de sarcină.

„La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinica. În aceste imprejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui.

(…) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul „Clanul Sportivilor”, şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese insărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină”, a spus amantul lui Terceanu.

Şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Ionel Ploieşteanu a mai precizat că judecătoarea Geanina Terceanu ar fi avut o relaţie de aproximativ un an de zile şi cu primarul din Popeşti-Leordeni. „Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt pe în ianuarie 2015”, a mai spus acesta.

Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care a ştiut permanent de relaţiile ei extraconjugale, dar fără să fie deranjat.

Terceanu făcea parte dintr-o reţea de judecători care avea relaţii cu oameni din lumea interlopă condusă de şefa secţiei penale a tribunalului, Antonela Costache, şi judecătoarea Viorica Dinu. Cele două judecătoare sunt acuzate de fapte de corupţie, după ce ar fi primit bani de la diverşi interlopi pentru a-i favoriza în dosarerele aflate pe rol.

Iată aici câteva semne care indică nimfomania:

  • Oricât de multe escapade sexuale trăieşti, nu te simţi niciodată pe deplin satisfăcută. Simţi nevoie mereu de altceva şi altcineva. Prin sex cauţi atenţia celui de lângă tine, iar odată ce o primeşti îţi dai seama că nu asta îţi doreai

  • Aduci mereu în discuţie teme sexuale şi te gândeşti la amicii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. Aşa că flirtezi subtil cu ei pentru a-ţi asigura o portiţă deschisă

  • Nu poţi păstra o relaţie prea mult timp pentru că te loveşti aceeaşi problemă: monogamia! Pur şi simplu nu te poţi abţine, astfel încât să faci sex cu o singură persoană. Te simţi tentată să înşeli şi ai putea sacrifica sentimentele celor din jur, dacă asta ar însemna să faci sex cu cine îţi doreşti.

  • Simti ca singurul raspuns si antidot la neimplinirile, anxietatile si problemele tale este sexul – După ce faci sex cu persoana respectivă, îţi pierzi interesul pentru ea. Brusc, acea legătură magică devine una fără sens. Simţi că nu te poţi implica emoţional în nicio relaţie, şi ai prefera oricând un prieten cu beneficii

  • A dori sa fii in centrul atentiei, esti un veritabil magnet pentru barbati, pentru ca simti ca nu iti este suficienta atentia unui singur barbat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.