Fratele unui judecător, traficant de droguri – vindea droguri in sala de spectacol

mascati-duba-465x390

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus reţinerea unui traficant de droguri de mare risc, într-o cauză instrumentată cu sprijinul poliţiştilor de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog şi al celor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale. 

Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Evenimentul zilei” că traficantul, Dan Andrei Lupulescu, este fratele unui judecător de la Judecătoria Sectorului 3, și fiul unui fost magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție. În plus, el a fost prins la furat, în urmă cu zece ani, de Poliția Capitalei.

Un comunicat al DIICOT arată că împotriva „numitului LDA, în vârstă de 35 de ani, din Bucureşti”, a fost pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Dan Andrei Lupulescu a fost reţinut, astăzi, pentru 24 de ore. „Evenimentul zilei” a aflat că traficantul este frate cu un magistrat de la Judecătoria Sectorului 3 iar mama sa a fost magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada octombrie 2013 – aprilie 2014 , „inculpatul LDA” a deţinut şi vândut, în mod repetat, droguri de mare risc, în raza municipiului Bucureşti.

Totodată, potrivit probatoriului administrat în dosar, la data de 30 decembrie 2013 el a deţinut şi vândut, tot pe raza municipiului Bucureşti, trei comprimate despre care a spus că sunt „ecstasy”, la preţul de  150 de lei unui collaborator sub acoperire al ofițerilor de la Crimă Organizată.

Citiți și:  Feriți-vă de acești infractori periculoși care vă bat la ușă! Ocupă casele proprietarilor cu forţa. Gruparea care a speriat România

„Din raportul de constatare tehnico-ştiinţifică întocmit de specialiştii din cadrul Laboratorului Central de Analiză şi Profil al Drogurilor, rezultă că proba constituită din trei comprimate rotunde, de culoare albă, cu logo-ul „Yin-Yang”, pe care le-a vândut suspectul LDA în data de 30.12.2014, conţin 3,4 – methylenedioxymetamfetamine (MDMA), precum şi clorofenilpiperazină (CPP), substanţe care sunt considerate droguri de mare risc, potrivit Tabelului anexă nr. 1 din Legea 143/2000.”, se arată în comunicatul DIICOT.

„Inculpatul LDA”, adică Andrei Lupulescu, a vândut droguri, aceleiaşi persoane,  şi în data de 20 februarie 2014 – trei comprimate rotunde de culoare albastră cu logo-ul „Rolex Crown”, care conţin amfetamină şi clorofenilpiperazină.

La spectacol cu ecstasy

Mai mult decât atât, pe 15 martie 2014, fratele judecătorului  a fost depistat de jandarmii bucureșteni, în timp ce se afla într-o sală de evenimente situată în Bucureşti, unde vindea trei comprimate ecstasy. Asupra lui au fost găsite alte opt comprimate cu logo-ul „Rolex Crown”. Totodată, jandarmii au găsit, împrăştiate pe jos, alte 40 de comprimate rotunde de culoare galbenă, cu logo-ul „Smiley”, aruncate de inculpat.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

În ciuda faptului că a fost prins în flagrant, conform anchetatorilor DIICOT, „inculpatul L.D.A. a continuat activitatea infracţională şi în data de 24 aprilie 2014, când a vândut suspectului E.A.O. cantitatea de 4,32 de grame 3,4 – methylenedioxymetamfetamine (MDMA), la preţul de 200 de lei/gram, iar suspectului S.I. cantitatea de 1,04 grame MDMA, contra sumei de 220 lei.”.

Dan Andrei Lupulescu urmează a fi dus la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Hoț cu antecedente penale

În urmă cu zece ani, Poliția Capitalei a comunicat că Dan Andrei Lupulescu a fost prins la furat. Mai exact, în comunicatul din data de 22 octombrie 2014, se arată: „Lucratori din Biroul de Investigaţii Criminale al Secţiei 12 au identificat pe LUPULESCU DAN ANDREI, 25 ani, cunoscut cu antecedente penale şi C.VASILE, 17 ani, ambii domiciliaţi în sectorul 3, ca fiind suspectii principali ai furtului comis în noaptea de 16/17 octombrie a.c., cand, prin efracţie, au furat aparatură electronică, dintr-un autoturism, parcat pe str.Fuiorului, din sectorul 2.
Prejudiciul cauzat este in valoare de 75.000.000 lei, iar cercetările sunt continuate cu cei in cauza în stare de reţinere.”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. asta e LUPO mare traficant de cocaina si pastile de peste 10 ani. e doar varful aisbergului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *