Franța, în stare de SOC! Tragedia cumplită de la Paris

Ziua de sâmbătă a fost una fatidică pentru un bărbat din Paris. Acesta și-a pierdut viața după ce un alt bărbat l-a înjunghiat într-o stație de metrou din capitala Franței.

Crimă fără precedent în Paris. Un bărbat a fost înjunghiat mortal după ce s-a luptat pentru viața sa
Publicația Le Figaro informează că bărbatul a murit sâmbătă seara, în jurul orei locale 22:20, la stația de metrou Bercy din Paris.

Bărbatul și agresorul s-au luat la bătaie dintr-un motiv încă necunoscut. Suspectul, un bărbat de 38 de ani din Suedia, a fost arestat de Grupul de Protecție și Securitate a companiei care se ocupă de metroul din capitala Franței, spun surse apropiate anchetei. Amintim că ancheta a fost trimită la poliția judiciară din Paris.

Ce s-a petrecut înainte ca bărbatul să-și piardă viața
Martorii au povestit că victima, deja tăiată cu un cuțit, s-a luptat pentru viața sa. Bărbatul a reușit să îl împingă pe agresor pe șinele de metrou, însă acesta a reușit să revină pe peron. Odată ajuns înapoi, agresorul l-a înjunghiat încă o dată pe bărbat, de această dată mortal. Identitatea victimei nu a fost încă dezvăluită.

O anchetă a fost deschisă pentru „omucidere intenționată”, iar anchetele au fost încredințate poliției judiciare din Paris, potrivit procuraturii din Paris.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!