Franța: 120 de atacuri cu cuțitul pe zi – comise de migranti!

Noi cifre ale Observatorului Național al Delincvenței și Răspunsurilor Criminale (ONDRP) au dezvăluit că, în medie, Franța vede până la 120 de atacuri de cuțit în toată țara în fiecare zi, cauzate de migranti.

Deoarece alte forme de crime violente se ridică în întreaga țară, cifrele ONDRP – provenind dintr-o afirmație potrivit căreia între 2015 și 2017 au existat aproximativ 44.000 de victime ale criminalității cu cuțite în fiecare an – ajung la o medie de 120 pe zi, relatează Le Figaro.

În Franța, în medie, 118.000 de oameni au afirmat că au fost victimele unor crime violate de persoane cu care nu locuiau sau nu știau, precum agresiuni care au avut loc în spații publice precum magazine alimentare, școli și pub-uri, printre alte locuri.

Conform cifrelor ONDRP, cuțitele au fost cele mai comune arme care au fost raportate în crime violente, la 37 la sută, urmate de 34 la sută care au afirmat că au fost atacate cu pietre sau alte tipuri de obiecte contondente. Nouă la sută dintre respondenți au declarat că au fost atacate de arme de foc.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Aspectul dramatic al criminalității violente nu se limitează la atacurile cu cuțitul. De fapt, în ultimii 10 ani, Franța a cunoscut o explozie de omucide și tentative de omucidere. Din 2009, numărul de crime și tentative de omor a sărit de la 1.767 la 3.168 în 2018.

Autoritățile franceze au atribuit acest fenomen ceea ce au numit o „radicalizare a comportamentului” care se pare că nu s-a aruncat în conștiința publicului în ultimii ani.

La începutul lunii, Voice of Europe a raportat nivelurile explozive ale delincvenței care au fost văzute până acum în Franța în 2020.

În ianuarie 2020, numărul de cazuri de asalt intenționat și baterie a crescut la o medie de 140 de atacuri pe zi, marcând o creștere de 21 la sută față de ianuarie anul trecut.

Citiți și:  Papa Francisc: „Fiecare țară aparține și imigrantului”, iar Imamul Al-Azhar îl felicită

Luna trecută a înregistrat, de asemenea, acțiuni de luare a ostaticilor cu 36,8 la sută, răpirea sporind cu 13,7 la sută, iar amenințările și șantajul cresc cu 9,6 la sută. Furturile cu cuțite au crescut, de asemenea, cu 21,6 la sută față de anul precedent, în timp ce numărul infracțiunilor sexuale a crescut cu 14 la sută față de anul precedent.

Și doar câteva zile în urmă, Voice of Europe, citând Le Figaro, a raportat că aproape jumătate dintre infractorii din zona metroului din Paris sunt străini.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

196 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile