Francezii ne fac de cacat chiar la noi in tara in timp ce oficialii si televiziunile ii primesc cu zambetul pe buze! – VIDEO

francezi-buzau

Chiar am ajuns niste sclavi din cauza prostiei oficialitatilor si a unor jurnalisti de rahat care nu prezinta cum trebuie un material TV.

Aici ma refer la faptul ca mass-media refuza intentionat sa ajunga la miezul problemei. Multi romani nu isi dau seama de realitate, ea fiind distorsionata de o presa de mizerie. Vedeti stirea de mai jos preluata de pe un post local de televiziune din Buzau, apoi cititi comentariul redactiei noastre… poate va mai deschidem ochii.

TV BUZAU: 40 de elevi francezi vor face practică în instituțiile medicale și de asistență socială din Buzău.

Imaginea Romaniei e clar una proasta in fata marilor puteri ale Europei si asta nu pentru ca a intrat tarziu in Uniunea Europeana sau pentru ca este condusa prost, sunt si acestea elemente care influenteaza viziunea altora dar factorul cel mai puternic care manipuleaza strainii contra poporului roman este reprezentat de catre tiganii care ajung peste hotare si folosesc o identitate falsa, fapt pe care presa refuza sa-l scoata in evidenta din spirit “corect politic”. De aceea o spunem iarasi cu riscul de a plictisi cititorii “fideli”: Este cel mai mare rau pe care il facem constienti, recunoscandu-i drept ROMI si nu TIGANI!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

– Redactia Nationalisti.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Nu vad unde ne-au facut de cacat, poate vreti sa spuneti ca aveau o parere de cacat, parere care nu e facuta de francezi ci tot de romani sau tigani.

  2. Sa mergeti de unde ati venit !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *