Francezii au pus mana pe ARME. Familie din Calais, ATACATA in propria curte de IMIGRANTI – VIDEO

pusca-610x300

Focuri de arma s-au auzit la Calais, in timp ce un grup de refugiati dezlantuiti s-a luptat cu localnicii in timpul unui miting pro-imigratie.

Scenele urate au inceput cand doi barbati au aparut in mijlocul multimii si au inceput sa strige la participanti, noteaza Daily Mail. Un grup de imigranti s-a rupt din multime pentru a se confrunta cu cei doi barbati. Curand, incidentele au degenerat, francezii fiind alungati din strada.

O femeie a incercat sa-i opreasca pe cei doi, in timp ce refugiatii aruncau cu tot felul de obiecte in interiorul curtii lor si le spuneau francezilor ca sunt „rasisti”. Spiritele s-au incins si mai rau cand unul dintre ei a scos o arma de vanatoare si a indreptat-o spre imigranti. Inca nu e clar daca s-a tras sau a fost doar un avetisment. Cert este ca s-a auzit un zgomot ca de impuscatura.

„O multime de oameni au crezut ca va fi folosita si a inceput debandada. Nu ar fi fost ceva inedit, pentru ca s-au mai folosit astfel de arme si inainte impotriva imigrantilor”, a spus un participant la actiune.

Un purtator de cuvant al politiei din Calais a spus ca au fost constienti de incident si ca vor studia materialele video pentru a vedea cine a incalcat legea. (sursa: aktual24.ro)

VEZI SI: SE PREGĂTEȘTE O PRIMIRE MASIVĂ DE IMIGRANȚI ÎN ROMÂNIA

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile