FOX NEWS: China a încercat să împiedice OMS să avertizeze alte țări despre noul focar de coronavirus în ianuarie


CIA consideră că China a încercat să împiedice Organizația Mondială a Sănătății să avertizeze alte țări despre noul focar de coronavirus în ianuarie, deoarece a lucrat febril la stocarea de materiale medicale din țări din întreaga lume, inclusiv din Statele Unite.

Raportul CIA, intitulat „ONU-China: OMS minte, dar nu este vizibil în China”, acuză China că a amenințat să taie legăturile cu echipa de investigare a coronavirusului OMS dacă agenția ar fi declarat o urgență globală pentru sănătate, a informat prima marcă Newsweek .

Amenințarea de a reține informații despre salvarea vieții despre un focar care a ucis aproape de 300.000 de oameni din întreaga lume este al treilea raport care a apărut de la un serviciu de informații occidentale în această lună despre pașii îndoielnici ai Beijingului în primele zile ale pandemiei și este probabil să inflame în continuare tensiunile între cele două superputeri globale.

Sursa: FOX NEWS

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.