Fotografii dezgustatoare: TIGANI fără adăpost din România şi-au făcut nevoile în centrul Londrei

Din ce in ce mai multe cazuri asemănătoare apar in presa internaționala. Imaginea tarii noastre din acest punct de vedere este distrusa de tigani. Cine trebuie sa ia măsuri pentru stoparea acestor cazuri: noi sau ei?

Imagini cu tigani fără adăpost din România au şocat Marea Britanie după ce acestia şi-au făcut nevoile pe un monument situat în celebrul Hyde Park din centrul Londrei.

Tiganii şi-au instalat tabăra lângă monumentul ”7 iulie”, care comemorează victimele atentatele din 2005 de la Londra. Persoanele fără adăpost au dormit au mâncat şi chiar şi-au făcut nevoile pe celebrul monument.

romi-2-640x437

La un moment, tiganii au folosit placa memorială pe post de masă, a fost dezgustător. O persoană din grup a folosit monumentul ca pe o toaletă”, a declarat un martor pentru publicaţia London Evening Standard.

Premierul David Cameron va vizita monumentul săptămâna viitoare, în cadrul unui eveniment organizat la împlinirea a 10 ani de la atentatele de la Londra. – Sursa: StiriDinSurse

VEZI SI: TUPEU INCREDIBIL: Tiganii infractori care ne fac de ras in Londra: Suntem cetateni UE, dati-ne case!

romi-1

VEZI SI: Tiganii din Romania INGROZESC din nou Londra

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

4 comentarii

 1. asa si? la sarmisegetusa nu si-au facut nevoile…ce treaba au ei cu dacii?

 2. Război contra totalitarismului islamic
  1 iulie 2015 · de bogdancalehari · in Fără categorie· Lasă un comentariu

  Chauprade-photo

  Franța, sau mai degrabă cei care o conduc, a crezut până de curând, și poate încă mai crede, că în relația cu musulmanii fundamentaliști vorbele țin loc și de scut și de sabie. Cât de rațională a fost și este această atitudine o dovedește evoluția explozivă a atentatelor teroriste și a numărului de înrolări în rândurile Statului Islamic, cât și radicalizarea tot mai evidentă a majorității tinerilor musulmani francezi. Realitatea prezentă, de un dramatism pe care numai idioții utili – și câți nu sunt! – îl mai neagă, l-a făcut până și pe premierul socialist Manuel Valls să-și abandoneze retorica corectă politic. El a declarat după ultimul atentat, provocând consternarea colegilor de partid: “Am spus că ne confruntăm cu un război, un război contra terorismului, contra islamului radical, contra jihadismului. Nu ne putem permite să pierdem acest război, pentru că el este unul al civilizațiilor. Noi ne apărăm valorile, societatea și civilizațiile noastre.” Manuel Valls a vorbit exact, dacă este să-i încadrăm discursul în tiparele stângii, ca un “extremist de dreapta”!
  https://bogdancalehari.wordpress.com/2015/07/01/r

 3. joseph stalin

  All romanians are dogs cant wait to kill you and rape your woman again, love from russia :))))))

 4. totusi nu inteleg,de ce doar tiganii din Romania sunt atat de vizibili?Cehii ,polonezii ,slovacii,ungurii si toate celelalte popoare foste comuniste au intrat in Uniunea europeana cu tot cu tiganii lor.Totusi nici pe departe nu au necazurile noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *