Fotografie realizata in timpul Sfintei Liturghii – atât preoții, cât și cel care a făcut fotografia nu au văzut nimic deosebit. Abia când filmul a fost developat, a fost vizibilă Lumina Dumnezeiasca din Sfântul Potir

minune

Minune Dumnezeiasca? Pe pagina de Facebook a diaconului Ciprian Bosca am gasit aceasta minunata imagine cu urmatorul mesaj:

Aceasta fotografie a fost realizata in timpul Sfintei Liturghii.

Atat preotii, cat si cel care a facut fotografia nu au vazut nimic deosebit. Abia cand filmul a fost developat, a fost vizibila Lumina Dumnezeiasca din Sfantul Potir.

Prin pogorarea Sfantului Duh, painea si vinul se transforma in Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos. Harul Sfintei Treimi este, de fapt, Lumina necreata sau energiile divine prin care Hristos Se impartaseste Bisericii si credinciosilor. De aceea, Trupul si Sangele Dumnezeiesc raspandesc si impartasesc Lumina Dumnezeiasca. La Sfanta Liturghie cantam: Am vazut Lumina cea adevarata, am primit Duhul cel ceresc, am aflat credinta cea adevarata, Nedespartitei Sfintei Treimi inchinandu-ne. (sursa: ganduridinierusalim.com)

VEZI SI: ADEVĂRUL ISTORIC despre ZIUA FEMEII: 8 martie sărbătorește o BAIE de SÂNGE și o MINCIUNĂ mondială

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

5 comentarii

  1. vrem raw-ul. Orice altceva nu are valoarea!

    • Ce raw, ca se lauda ca a developat filmul? Eu vreau sa vad cine mai face poze pe film in ziua de azi, inafara de 2-3 pasionati care sigur nu folosesc obiective de rahat cu profunzime de camp cat china, cum e in poza de mai sus. Photoshopul si credulii sa traiasca…

  2. probabil a reflectat blitul in potir

  3. uau.. acum cred ,, am vzt cu ochii mei. poza e developata inainte sa apara pfotoshopul :))]

  4. cine ami developeaza poza in ziua de azi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *