Fotografia cu Sorina Pintea, distribuită de medici, care stârneşte controverse în mediul online. „Penibilă postare…“ FOTO

O fotografie care face referire la situaţia în care se află în acest moment fostul ministru al Sănătăţii Sorina Pintea a fost publicată chiar de un medic chirurg şi este o parodie. Mai multe cadre medicale au vorbit despre boala de care Sorina Pintea spune că suferă.

Medicul chirurg Cătălin Dudu, de la Spitalul Judeţean Slatina, a fost cel care a postat pe pagina sa de Facebook poza care o parodiază pe Sorina Pintea.

„Frumoasa Ador mită” sunt cuvintele inserate pe fotografia în care fostul ministru al Sănătăţii apare într-o rochie de prinţesă de culoarea roz.

FOTO Facebook / Cătălin Dudu

„Cel mai nou film Disney…, este „Super tare” însă atenţie la piticii sub acoperire!!!”, a scris doctorul Cătălin Dudu. Postarea a fost distribuită de mai mulţi medici, iar comentariile nu au întârziat să apară. Şi nici controversele.

A fost suficient ca un comentator să scrie „Penibila postarea… Sincer!” şi să acuze că oamenii se bucură de situţia în care se află Sorina Pintea. Imediat au apărut reacţiile, aproape toate venite din partea medicilor.

„Când medicii picau în gărzi de epuizare, câtă empatie arăta aceasta ministră supranumită buhuhu? Nu cereţi sa empatizăm cu ea! Nu este o victimă, este suspectă într-un caz de corupţie! Peste tot scrie că este în stare critică şi necesită tratament urgent. Noi pacienţii critici îi transportăm pe tărgi, nu în picioare pe scări! Nopţi de nopţi alerga prin spitale pentru a vâna medicii, atunci nu era în stare critică? Când iţi pregăteşti campania electorală pentru primăria Baia Mare din scaunul de manager boala nu este în stare acută?”, a scris medicul primar urolog Claudiu Albert, de la Spitalul Miercurea Ciuc.

„Nu merge agravarea bolii cu revenirea în funcţia de manager şi mai ales cu înscrierea în cursa pentru primărie. Pur si simplu, nu merge. Când ştii că eşti atât de bolnav …”, a scris şi dr. Manuela Predilă, de la Maternitatea Bucur, din Bucureşti, care a lansat printr-o altă postare discuţii aprinse chiar pe această temă.

„Eu zic că îşi revine dacă ridică ăştia măsura arestării.. Rp/ garantat.. Cercetare în libertate..cel mai bun medicament”, a scris şi medicul oftalmolog Livia David, din Craiova.

One comment

  1. Penibili… Si sperai ca au grija de sanatatea oamenilor….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *