FOTO: Un minor schimbă roata unei mașini de poliție, în timp ce agenții stau cu mâinile-n sân

2

Un minor schimbă roata unei mașini de poliție în plin bulevard, în timp ce doi agenți stau cu mâinile în sân și privesc la copilul căruia îi îngheață mâinile din cauza frigului de afară. Sunt scene imortalizate într-o înregistrare video amator realizată de un buzoian și difuzată de stirileprotv.ro

S-a petrecut joi, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Buzău. Cei doi agenți de la Poliția Rurală sunt în timpul programului, fiind îmbrăcati în uniformă. Pe imagini se vede cum politistii discută, deoparte, în timp ce baiatul, cel mai probabil minor, lucrează de zor sa schimbe o roată de la mașina lor.

Citiți și:  Austria: Polițiștii s-au dat de partea poporului și cer guvernului să anuleze vaccinarea obligatorie

Langa el se află în permanență o femeie, probabil mama lui. Uluiti, martorii au filmat lipsa de reactie a agentilor. Scenele s-au petrecut chiar în apropierea Parchetului.

Politistii nu au precizat motivul pentru care minorul schimba roata mașinii lor, însă purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul-șef Florina Crucianu, a declarat că imaginile vor fi analizate, iar conducerea Inspectoratului va lua măsurile care se impun. – Sursa: Ziua de Buzau

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.