(FOTO) ȚIGANII BOGAȚI au dat chef de Sfânta Maria. ROMÂNII AU FOST SLUGI. ”Nu ești om dacă mașina ta nu costă 100.000 de euro”, spun TIGANII

Cei mai bogați tigani din Timișoara au făcut bairam astăzi. Au spart o avere pe muzică, mâncare fină și cântăreți de manele, dar și ca să poată angaja mai mulți români care să le fie slugi și să le facă pe plac. Când nu au dansat și nu au băut, tiganii s-au întrecut în mașini, cai putere și banii pe care i-au spart ca să își cumpere bolizii de lux.

Un bairam în toată regula au organizat cei mai bogați tigani. Întorși din Germania, aceștia au organizat un chef cu ocazia sărbătorii de Sfânta Maria, iar românii au fost plătiți ca să îi servească pe invitați, mai ceva ca pe regi. Meniul a cuprins purceluși de lapte la proțap, zeci de pui la rotisor, caviar și șampanie importată din Franța. Costul: zeci de mii de euro.

Citiți și:  Joe Biden interzice folosirea termenului „virusul chinezesc” pentru a combate „rasismul” COVID

Mulți bani s-au dus și pe muzică, asta pentru că organizatorii au vrut ca cei mai apreciați maneliști din Banat să le cânte la ureche. Iar dedicațiile s-au plătit cu sute de euro, astfel că fiecare interpret a plecat acasă cu mii de euro.

Ca să arate cât de bogați sunt ei, rromi și-au parcat mașinile de lux pe covorul roșu, tocmai ca să își arate puterea și influența. ”Nu ești om dacă mașina ta nu a costat măcar 100.000 de euro. noi nu îi lăsăm pe copii să conducă jafuri de Dacii. Noi le dăm mașini adevărate, asta că ținem la ei. Nu îi lăsăm să se facă de râs cu mașini la mâna a doua. Dacă ai valoare, dacă ești om, atunci îți permiți mașini adevărate”, a spus Elvis Cacuci, unul dintre invitați, care și-a impresionat concurența cu un Lamborghini nou-nouț.

Citiți și:  Pentru a proteja populația de culoare, Procuratura din Baltimore a anunțat că nu va mai urmări penal o serie de infracțiuni ușoare, începând cu urinarea și defecarea în public, dar e vorba și despre posesia și intenția de a vinde droguri

Cheful va continua și zilele viitoare, asta pentru că rromii spun că în vacanța lor din țară vor să se simtă bine, întrucât nu se vor mai întoarce în țară decât anul viitor, tot în luna august.

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (9)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (2)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (1)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (3)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (4)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (5)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (6)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (7)

chef tiganesc de sfanta maria timisoara masini de lux tigani rromi (8)

SURSA: exclusivtm.ro

 

469 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU