Foto: Simbolistica Galei MET 2021. Incă o paradă a NEBUNIEI elitelor

Gala MET 2021 este încă un eveniment straniu îmbibat de mesaje puternice și simbolism. Voi arunca o privire asupra celor mai nebunești costume de la acest spectacol live de marionete.

Gala MET este o adunare a elitelor, pentru elite. Prețurile stabilite pentru participarea la eveniment (35.000 USD pentru un bilet, 200.000 USD pentru o masă) le-au asigurat pe ele, elitele, că niciun țăran nu va pătrunde în incintă… cu excepția cazului în care este angajat să-i servească pe distinșii oaspeți, desigur.

După cum am mai arătat în articolele anterioare, Gala MET din 2018 a avut o temă religioasă, descrisă ca fiind „satanică”, încununată de o slujbă neagră oficiată de Madonna. În ediția din 2019 totul a fost despre „prețiozitate” (definită ca „dragoste pentru nenatural, pentru artificial și exagerare”) și prezentând costumații care celebrau tendințele bolnave ale elitelor.

După ce în 2020 a fost anulată din cauza COVID, în 2021 Gala MET a continuat de unde rămăsese, oferind lumii un alt spectacol grotesc și straniu. În timp ce majoritatea celebrităților prezente la eveniment și-au petrecut ultima lună bombardându-și propriile conturi de pe rețelele sociale cu mesaje care îndemnau oamenii să poarte mască peste tot, aproape niciunul dintre oaspeți nu purta mască. Doar ajutoarele și angajații au fost obligați să poarte măști. Contrastul vizual dintre elite și non-elite a fost izbitor dar, totodată, foarte revelator despre ceea ce elitele gândesc.

Da nu vă lăsați păcăliți. Cea mai mare parte a celor care au defilat la MET Gala nu au niciun fel de putere. Ei sunt marionete a căror popularitate este exploatată de cei din umbră pentru a le promova interesele… după care sunt aruncate la coș. Să aruncăm o privire la costumele purtate la Gala MET 2021.

Teatrul de păpuși

Tema de anul acesta a fost „În America: O antologie a modei” și a prezentat lucrări ale creatorilor de modă americani. Deși, în general, costumele nu au fost la nivelul din anii anteriori, nebunia elitelor s-a produs și de această dată în toată splendoarea ei.

Cu o seară înainte de gală, Billie Eilish a fost la VMA, unde practic a fost „regina balului”. În ziua următoare, a devenit cel mai tânăr co-președinte al Galei MET, la numai 19 ani. Este în mod clar „aleasa” industriei. Pentru această ocazie, a purtat o rochie și o perucă inspirate de Marilyn Monroe. După cum am mai arătat în alte articole, Monroe este arhetipul sclavului perfect al industriei.

Înainte de Gală, Kim Kardashian s-a plimbat prin zona purtând o stranie cagulă din piele.

În timpul galei propriu-zise, era în continuare îmbrăcată în negru, cu fața complet acoperită. Ce treabă are asta cu tema „America”? Niciuna. Este o continuare a ritualului ocult început cu Kanye West în albumul „Donda”.

Mama lui Kim a purtat un lanț și o ghiulea, amintind de cele purtate de deținuți. O altă aluzie la sclavia copiiilor ei

Evan Mock a venit și el cu o costumație care spune „Sunt un sclav abuzat zilnic de elita perversă”.

Frank Ocean i-a derutat pe oameni plimbându-se cu un „bebeluș robot”.

Hunter Schafer este o femeie transgender, cunoscută în principal pentru rolul din Euphoria, un serial foarte controversat și care îi vizează pe tineri. Schafer a ales tema „Sunt posedată de un demon”.

Poșeta lui Megan Rapino înlocuiește cuvântul „God” (Dumnezeu – n.tr.) cu „Gay” (homosexual – n.tr.). Dumnezeu nu este binevenit aici.

Alexandria Ocasio Cortez a fost una dintre multele figuri politice care s-au băgat în seamă cu elitele oculte. Ea poartă o rochie care spune „Taxați-i pe bogați”… la un eveniment absolut interzis celor săraci.

La fel ca în anii precedenți, un procent enorm de bărbați dintre participanți – mulți dintre ei de orientare hetero – poartă rochii. Elitele urăsc visceral masculinitatea.

Lil Uzi Vert (pronunțat Lil Lucifer) este unul dintre mulții artiști hip-hop care combină imagistica satanică cu elemente de „fluiditate” de gen. Aici, rapper-ul pare un cadavru exhumat recent.

Pete Davidson a venit îmbrăcat ca o mamă găzduind o petrecere Tupperware.

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton poartă o fustă transparentă de dantelă. Elitele se topesc după sportivii îmbrăcați în haine femeiești. La ultima editția a Galei MET, baschetbalistul Odell Beckham Jr a declarat pentru revista GQ că a refuzat să poarte fustă la eveniment. Dar în final a cedat, dovedind că nu e vorba doar despre „bărbați fiind ei înșiși” ci că în spate se află o mare constrângere.

În fiecare an, unii artiști sunt acolo numai pentru a fi umiliți. Kid Kudi poartă o fustă făcută aparent dintr-o perdea de duș. Machiajul dă ochilor un aspect „panda” – ceea ce întâmplător este un simptom medical al cuiva care a trecut prin traume puternice.

Actorul Troye Sivan poartă o rochie neagră care îi pune în evidență decolteul.

Jordan Roth este producător de teatru. În 2016, a colaborat cu creatura Harvey Weinstein de la Hollywood pentru a produce spectacolul de strângere de fonduri „Broadway pentru Hillary”. Este cel care poartă rochia cu fluturi.

Singurul motiv pentru care Elliot Page (înainte Ellen Page) este la acest eveniment este că elitele adoră tot ce ține de fluiditatea de gen.

Mesajul de pe „vesta” Carei Delevigne cam concluzionează ideea din spatele acestei gale. El spune „Înțepați patriarhatul”. „A înțepa” în argoul lor înseamnă ca o femeie să penetreze un bărbat folosind o jucărie sexuală. Cu alte cuvinte, o inversare completă a ceea ce este normal și natural.

În concluzie

Deși tema Galei MET 2021 a fost „America”, evenimentul nu a făcut decât să sublinieze ruperea completă a elitei oculte de oamenii „reali” din America. În cercul lor bizar dar exclusivist, acești pioni ai elitei au defilat în costume ridicole, mânate de un nemeritat sentiment de importanță și mărire. Ca și în anii precedenți, mulți participanți au părut că nu se simt deloc confortabil și că sunt aproape traumatizați, ca și cum ar ști că ceva îngrozitor se întâmplă în spatele ușilor închise ale evenimentului.

Pe scurt, acest eveniment este o reflectare perfectă a metodelor înșelătoare ale elitei: în spatele paravanului „creativității” se ascunde o cultură a supunerii extreme.

P.S. Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să luați în considerare să ne sprijiniți site-ul pe Patreon. Cu o mică donație lunară, beneficiați de avantaje importante, ca de exemplu să navigați pe site fără reclame. Alternativ, puteți face o donație unică aici. Vă mulțumim pentru sprijin!

Comentariul traducatorului:

„Dumnezeu nu este binevenit aici” este quintesența evenimentului, foarte bine subliniată de autorul articolului. Iar noi am adăuga: „Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea.”

Și oare cum ar putea fi Dumnezeu binevenit într-un loc în care bărbații se îmbracă în femei iar femeile se deghizează în demoni? Începusem acest comentariu emițând și noi considerații pe marginea ochilor albi ai trangenderiței Hunter Schafer sau a formei fără chip Kim Kardashian. Am renunțat. Nu avea rost să mai emitem nici ironii, nici critici. Într-o lume normală, ele ar avea rostul de a corecta devianțele pe care le vedem tot mai des dar lucrurile au trecut cu mult pragul până la care causticitatea sau critica ar mai avea vreun efect. De altfel, într-o lume normală, nici ironiile și nici critica nu și-ar avea obiectul, pentru că asemenea imagini nu ar exista. Toate aceste „gale” si „evenimente” nu sunt decât exhibarea satanei, care parcă trăiește în simbioză cu mulți, din ce în ce mai mulți. Să ne ferească Dumnezeu!

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. Trebuiesc ignorati.Sa-i lasam sa se maimutareasca intre ei sa vedem daca li se mai pare amuzant.Vor dispare repede.

  2. Dumnezeu nu se lasă batjocorit toți vor muri cumplit!

Lasa un comentariu