FOTO: Şeful Brigăzii Antidrog Gorj și alți șefi ai Poliției din regatul lui Ponta, LA BAUTURA cu un TRAFICANT DE COCAINA

manolea-copy1-900x444-600x296

Comisarul şef Dumitru Manolea (foto), şeful BCCOA Gorj, împreună cu fostul adjunct al IPJ şi alţi poliţişti din județul lui Ponta, au fost invitaţii de seamă la un chef al interlopilor la Târgu Jiu, scrie pe blog jurnalista gorjeancă Neli Matei.
Întrunirea a fost organizată de către Gelu Livezeanu (foto), unul dintre capii lumii interlope din Tg-Jiu, implicat în mai multe scandaluri de-a lungul vremii. În 2008, Livezeanu a fost arestat de autorităţile germane, în urma unui mandat internaţional emis pentru trafic de droguri, vreo 58 de kg de cocaină în mod oficial, după ce a pus la punct o reţea între Costa Rica şi Austria. Barul unde a fost organizat cheful îi aparține lui Marius Măceşeanu (foto), sindicalist la Penitenciarul Târgu-Jiu, unde Liveazeanu a fost deținut.

livezeanu-maceseanu1-270x300La petrecere au fost indivizi, cu reputaţie similară cu cea a lui Livezeanu, din Dolj şi Iaşi, lucru care s-a remarcat cu uşurinţă în statura impozantă a unora care s-au perindat prin zonă, mai spune Neli Matei, care notează și că lista invitaţilor cu epoleţi nu s-a încheiat cu şeful crimei organizate, fiind completată de către fostul adjunct al Inpectoratului de Poliţie Gorj, Ion Voinescu, care, venit seara devreme, cu greu s-a putut desprinde de amicii săi, dându-se plecat abia după miezul nopţii, mai exact la orele 12, 16. A fost prezent și ofiţerul Alexandru Prejbeanu, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din IPJ Gorj.

Sursa flux24.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *