FOTO Petrecerile ascunse ale miliardarilor lumii: ritualuri sataniste, orgii şi droguri

Miliardarii lumii, fie că sunt un proaspăt îmbogăţiţi, fie că vin din familii cu tradiţie, au un lucru în comun: le place să petreacă. Şi o fac ca nimeni altcineva, chiar dacă acest lucru înseamnă să încalce adeseori legile. Tocmai de aceea fac tot posibilul să ţină aceste lucruri ascunse de ochii celorlalţi.

Când atingi un anumit statut financiar şi devii miliardar, lucruile se schimbă. Avioanele devin avioane private. Apartamentele devin penthouse-uri. Iar petreceriLe devin… explozive. Când ai suficienţi bani ca să cumperi tot ce vrei, poţi intra într-o grămadă de necazuri. Pe de altă parte, ai şi suficienţi bani ca să ieşi din ele. Fie că este vorba de iahturile ancorate la Cannes în timpul Festivalului de Film, fie că vorbim despre o petrecere într-o reşedinţă din Silicon Valley sau de un castel din Franţa, miliardarii lumii fac tot posibilul să se distreze. Astfel, în lumea investitorilor putred de bogaţi din Silicon Valley, petrecerile cu femei tinere – culmea, tot din industria IT – cu droguri ciudate şi cu orgii au devenit un stil de viaţă.

Scriitoarea Emily Chang vorbeşte în cartea „Brotopia“ despre aceste petreceri. „Investitorii de top şi patronii unora dintre cele mai mari branduri din lume vin la astfel de petreceri care au loc o dată pe lună, vineri sau sâmbătă, în reşedinţa unuia dintre ei. Din motive evidente, telefoanele mobile sunt interzise. E plin de miliardari şi de fete care încă nu au împlinit 30 de ani. Totul începe cu o cină pregătită de un chef celebru, continuă cu băutură şi cu droguri, preferatul fiind MDMA (Ecstasy). De aici, totul se schimbă: sunt dezinhibaţi, se grupează câte 3-4 şi încep să devină intimi, pentru ca totul să se termine cu o mare orgie.

Sursa: click.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *