FOTO NOI cu Gheorghe Dincă. Cum mai arată acum „monstrul” de la Caracal

Jurnaliştii au surprins vineri primele imagini cu Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, după luni de zile de când se află în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Acesta a fost filmat în timp ce era dus înapoi în celula sa, duă ce a plecat de la sediul DIICOT Bucureşti.

La ieșirea de la sediul DIICOT, întrebat de jurnaliști dacă le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă a spus că „totul e în regulă”, transmite Antena3.

După declaraţiile controversate pe care le-a oferit joi procurorilor, Gheorghe Dincă a fost adus din nou la DIICOT. El a susţinut în faţa procurorilor că nu le-a omorât pe Luiza Melencu, şi Alexandra Măceşanu, ci au fost răpite de doi bărbaţi din casa lui.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

La începutul anchetei DIICOT, Gheorghe Dincă a susţinut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%. INML a efectuat o altă expertiză a fragmentelor osoase descoperite lângă pădure, însă specialiştii nu au reuşit să stabilească cui aparţine ADN-ul.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.